MFC-J4410DW

Skannaa dokumentti ja talleta skannattu kuva kovalevylle kansioon tai verkkokansioon käyttäen Brotherin SCAN-näppäintä

Voit skannata dokumentin ja talletaa skannatun kuvan kovalevylle kansioon tai verkkokansioon useilla eri tavoilla, seuraavassa se tehdään painamalla Brotherin ohjauspaneelin SCAN-näppäintä.

1. Aseta dokumentti.

2. Paina SCAN.

3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Skannaus tiedostoon (Scan to File).

4. Paina Skannaus tiedostoon.

5. (Verkkokäyttäjät)

1. Valitse näyttöön nuoli ylös ja alas-näppäimilla tietokone jonne kuva lähetetään.
      Huom:
      Jos tietokoneesi nimeä ei näy näytössä, katso täältä miten silloin toimitaan.

2. Paina tietokoneen nimeä.

3. Jos näytössä kysytään salasanaa, anna tietokoneen 4-numeroinen salasana ohjauspaneelista ja paina OK.

6. Tee jompikumpi:

• Jos skannaat käyttäen oletusasetuksia, jatka vaiheesta 12.

• Jos haluat muuttaa oletusasetuksia, jatka vaiheesta 7.

7. Paina Asetukset (Options).

8. Paina Määritä kosketusp. (Set with Touch Panel).

9. Paina OK.

Jos käytät valintaa Määritä kosketusp, silloin tietokoneessa täytyy olla ControlCenter-ohjelma asennettuna ja käynnissä.

10. Voit muuttaa asetuksia Skannaustyyppi, Tarkkuus, Skannauskoko ja Taustavärin poisto (Scan Type, Resolution, File Type, Scan Size ja Remove Background Color) tarvittaessa.

(Skannauskokoa ei voi muuttaa kaikissa malleissa).

11. Paina OK.

12. Paina Start.

Skannauksen voi suorittaa tietokoneesta käsin ControlCenter-ohjelmalla. Ohjeet ControlCenterin käytöstä Windows/ Macintosh-ympäristössä löydät vastaavalta UKK-sivulta.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-J4110DW, MFC-J4410DW