MFC-J410

Miten kuitataan näytön viesti ”Ei tunnista”?

Virheilmoitus "Ei tunnista" tulee kun Brotheriin on asennettu värikasetti joka joko (1) työnnettiin sisään liian nopeasti (2) kasetti on tyhjä tai rikki tai (3) kasetti ei ole Brotherin valmistama. Tarkista että kasetit on asennettu oikein seuraavasti:

HUOM: Kuvat esittävät yhtä sarjan laitemallia joka voi olla erilainen kuin sinun laitteesi.

1. Avaa kasettikotelon kansi.

2. Paina neljä värillistä vipua alas ja poista värikasetit laitteesta.

Kuva

3. Varmista, että laitteen virta on kytketty, ja asenna värikasetit. Jos laitteen virta ei ole kytkettynä, se ei voi havaita, että värikasetit asennetaan.

4. Kullakin värillä on oma oikea paikkansa, eli värikasettien värien täytyy vastata vipujen värejä. Asenna värikasetit yksi kerrallaan. Asenna värikasetti hitaasti tarrassa olevan nuolen suuntaisesti, kunnes kasetti loksahtaa paikalleen. Tee sama seuraaville värikaseteille.

Kuva

Kuva

5. Kun kaikki kasetit ovat paikoillaan sulje kasettikotelon kansi.

6. Jos vaihdoit värikasetin, nestekidenäyttö saattaa pyytää varmistamaan, että kasetti on aivan uusi. Esimerkiksi Did You Change Black? (Vaihdoitko musta?). Vastaa Kyllä jos vaihdoit uuden kasetin. Jos kasetti ei ollut uusi vaan siitä on jo otettu väriä valitse Ei.

Jos sekotat värikasetit keskenään ja asetat kasetin väärään paikkaan, kasetit on pantava oikeaan järjestykseen ja sitten väri on puhdistettava monta kertaa jotta väärä väri saadaan pois putkista.

Kun olet avannut värikasetin, asenna se laitteeseen ja käytä se loppuun kuuden kuukauden kuluessa asennuksesta. Käytä avaamattomat värikasetit pakkaukseen merkittyyn käyttöpäivään mennessä.

• Brother-monitoimilaitteet on suunniteltu käytettäviksi tietyt laatuvaatimukset täyttävän väriaineen kanssa. Niiden suorituskyky ja luotettavuus ovat optimaaliset käytettäessä aitoja Brotherin alkuperäisiä värikasetteja. Brother ei voi taata optimaalista suorituskykyä ja luotettavuutta, jos laitteessa käytetään muiden valmistajien mustetta tai värikasetteja. Brother ei tästä johtuen suosittele muiden kuin aitojen Brotherin alkuperäisten värikasettien käyttöä eikä käytettyjen kasettien täyttöä muiden valmistajien musteella. Takuu ei välttämättä kata tulostuspään tai muiden laitteen osien vaurioita tai korjaustöitä, jos laitteessa on käytetty yhteensopimattomia tuotteita.
    > Lisätietoja aidoista Brother-tarvikkeista saat napsauttamalla tätä.

• Jos värikasetin keltainen suojus poistetaan värikasetin ollessa ylösalaisin, värikasettiin saattaa muodostua ilmakuplia. Pidä kasettia siten että keltainen suojamuovi on kasetin sivulla kun poistat suojamuovin.

• Muista kääntää keltaisen suojamuovin vihreästä napista ennen kuin poistat suojamuovin. Suojamuovin poistaminen napista kääntämättä aiheuttaa kasettiin ilmakuplia jotka on poistettava puhdistamalla tulostuspää.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-145C, DCP-165C, DCP-195C, DCP-375CW, DCP-385C, DCP-585CW, DCP-6690CW, DCP-J125, DCP-J140W, DCP-J315W, DCP-J515W, DCP-J715W, MFC-250C, MFC-290C, MFC-295CN, MFC-490CW, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-990CW, MFC-J410, MFC-J615W