MFC-9970CDW

Yritin muokata Osoitekirjaa käyttäen WWW-hallintaa tai Etäasetusohjelmaa mutta en löydä osoitekirjavalikkoa.

Tietyissä tilanteissa osoitekirjavalikko ei näy käytettäessä WWW-hallintaa tai Etäasetusohjelmaa väärien asetusten välttämiseksi. Valikon saa näkyviin seuraavasti.

WWW-hallinta

image

Etäasetusohjelma

image

Tapaus 1: Fax edelleenlähetys on käytössä ja edelleenlähetysnumero on pikavalinta- tai lyhytvalintanumero

1. Ohjelman osassa Fax Settings tai Fax valitaan Remote Fax Options tai Remote Fax Opt. Tarkista asetus Fwd/Page/Store.
    Jos fax edelleenlähetys (Fax Forward) on valittu ja edelleenlähetysnumero (Fax Forward #) on pikavalinta- tai lyhytvalintanumero, silloin osoitekirjavalikko ei näy.
    Ota asetus pois päältä (Off) ja napsauta OK.

WWW-hallinta

image

Etäasetusohjelma

image

2. Sulje WWW-hallinta tai Etäasetusohjelma ja käynnistä uudelleen. Ohjelman osassa Fax Settings tai Fax pitäisi nyt näkyä Osoitekirjavalikko (Address Book Menu).

3. Kun olet muokannut osoitekirjaa, käännä asetus Fwd/Page/Store takaisin päälle (On) ja napsauta OK.

Tapaus 2: Laitteen muistissa odottaa lähetettäviä töitä Osoitekirjasta otettuihin numeroihin

Jos laitteen muistissa odottaa lähetettäviä töitä, kuten automaattista uudelleenvalintaa tai ajastettua faxlähetystä odottavia töitä, silloin Osoitekirjavalikko ei näy. Tarkista muistissa olevat työt ja peruuta tarvittaessa seuraavasti:

1. Paina Menu ja valitse Faksaus (Fax) => Jälj.oleva työ (Remaining Jobs).

2. Selaa työlistaa nuoli ylös- ja alas-näppäimillä. Valitse mahdollinen poistettava työ ja paina OK.

3. Paina numeronäppäimistön 1-näppäintä.

4. Paina Stop/Exit.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-7440N, MFC-7840W, MFC-8370DN, MFC-8880DN, MFC-9120CN, MFC-9320CW, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW