MFC-9970CDW

Vaihda osat: Hihnayksikkö

• Tulostuslaatuongelmien välttämiseksi älä koske siirtohihnan pintaan.

• Takuu ei korvaa siirtohihnan huolimattomasta käsittelystä aiheutuvia vahinkoja.

Siirtohihna vaihdetaan seuraavasti:

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä Brotherin mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Laitteessa täytyy olla virta päällä.

2. Paina kannenavausnappia ja avaa etukansi.

image

3. Ota kiinni rumpukasetin vihreästä kahvasta. Nosta kasettia ylös ja vedä ulos niin pitkälle kuin se tulee.

image

4. Käännä vihreä lukitusvipu (1) vasemmalla auki-asentoon (vastapäivään). Nosta kasettia ylös ja vedä ulos tulostimesta pitäen kiinni vihreistä kahvoista.

image

• Aseta värikasetti-rumpuyksikkö-yhdistelmä pöydälle sanomalehden päälle siltä varalta että siitä valuu värijauhetta ulos.

• Älä koske kuvassa värillisillä nuolilla esitettyihin sähkökontakteihin, staattinen sähkö voi vahingoittaa tulostinta.

image

• Kanna rumpukasettia pitäen kiinni vihreistä kahvoista. Älä pidä kiinni sivuista.

• Tulostuslaatuongelmien välttämiseksi älä koske kuvassa varjostettuina näkyviin osiin.

image

5. Ota kiinni siirtohihnan vihreistä kahvoista molemmin käsin ja nosta sitä ylös ja pois laitteesta.

image

Tulostuslaatuongelmien välttämiseksi älä koske kuvassa varjostettuina näkyviin osiin.

image

6. Ota uusi siirtohihna pois pakkauksestaan.

7. Aseta uusi siirtohihna laitteeseen. Paina siirtohihnaa alaspäin vihreistä reunoista niin että se on vaakasuorassa ja menee pohjaan asti.

image

8. Katso että vihreä lukitusvipu (1) on aukiasennossa kuten kuvassa näkyy.

image

9. Kun asetat rumpukasettia tulostimeen, katso että kasetin vihreän kahvan ohjaimet (2) osoittavat molemmilla puolilla olevia nuolia (1). Työnnä kasetti sisään niin pitkälle kuin se menee.

image

10. Käännä vihreä vipu (1) myötäpäivään kiinni-asentoon.

image

11. Työnnä kasetti sisään niin pitkälle kuin se menee.

image

12. Sulje etukansi.

Kun siirtohihna on vaihdettu uuteen, hihnalaskuri täytyy nollata seuraavasti:
    *Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso alla kohtaa "Kosketusnäyttömalleille".

1. Paina Menu.
    2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Laitetiedot (Machine Info.). Paina OK.
    3. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Nollausvalikko (Reset Menu). Paina OK.
    4. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Hihnayksikkö  (Belt Unit). Paina OK.
    5. Paina 1 niin hihnalaskuri nollataan.
    6. Paina Stop/Exit.

<Kosketusnäyttömalleille>
    1. Paina kosketusnäytön kohtaa VALIK (MENU).
    2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Laitetiedot (Machine Info.).  Paina Laitetiedot.
    3. Paina Nollausvalikko (Reset Menu).
    4. Paina Hihnayksikkö  (Belt Unit).
    5. Näytössä kysytään Nollaa hihnayksikkö? (Reset Belt Unit?).
    6. Paina Kyllä ja sitten Stop/Exit.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW