MFC-9970CDW

Miten eri perusvärit saadaan kohdistettua tulosteessa

Väritulostuksen kohdistuksen säätö voidaan suorittaa kahdella eri tavalla.

Automaattinen rekisteröinti:
*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso kohtaa "Kosketusnäyttömalleille".

1. Paina Menu.
  2. Valitse Tulostin -> Autom.rekist. -> Rekisteröinti (Printer => Auto Regist. => Registration) ja paina OK.
  3. Paina 1 niin rekisteröinti käynnistyy.
  4. Paina Stop/Exit.

<Kosketusnäyttömalleille>

1. Paina näytön kohtaa VALIK (Menu).
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näpppäimillä Tulostin (Printer). Paina Tulostin.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näpppäimillä Autom.rekist. (Auto Regist.). Paina Autom.rekist.
  4. Näyttöön tulee Autom.rekist.?. Paina Kyllä.
  5. Näyttöön tulee Valmis. Paina Stop/Exit.

Manuaalinen rekisteröinti:
*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso kohtaa "Kosketusnäyttömalleille".

Manuaalista rekisteröintiä käytettäessä täytyy ensin tulostaa rekisteröintitaulukko.

1. Paina Menu.
  2. Valitse Tulostin -> Man.rekist. -> Tulosta kaav. (Printer => Manual Regist. => Print Chart) ja paina OK.
  3. Paina Black (Mono) Start tai Color (Colour) Start niin rekisteröintitaulukko tulostetaan.

Kun rekisteröintitaulukko on tulostettu voit antaa korjausarvot käsin.

1. Kun rekisteröintitaulukko on tulostettu, valitse Aseta rekist. (Set Regist.) ja anna korjausarvot käsin ja paina OK.
  2. Aloita taulukon alusta, katso mikä väripalkki on tasaisin ja anna sen numero.
  3. Paina Stop/Exit.

<Kosketusnäyttömalleille>
Manuaalista rekisteröintiä käytettäessä täytyy ensin tulostaa rekisteröintitaulukko.

1. Paina näytön kohtaa VALIK (Menu).
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näpppäimillä Tulostin (Printer). Paina Tulostin.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näpppäimillä Manual.rekist. (Manual Regist.). Paina Manual.rekist..
  4. Paina Tulosta kaav. (Print Chart).
  5. Paina Black (Mono) Start tai Color (Colour) Start niin rekisteröintitaulukko tulostetaan.

Kun rekisteröintitaulukko on tulostettu voit antaa korjausarvot käsin.

1. Kun rekisteröintitaulukko on tulostettu, valitse Aseta rekist. (Set Regist.).
  2. Anna korjausarvot käsin, aloita taulukon alusta, katso mikä väripalkki on tasaisin ja anna sen numero.
  3. Kun kaikki numerot on annettu paina OK.
  4. Paina Stop/Exit.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW