MFC-9970CDW

Miten saan värijauheen säästötoiminnon käyttöön ja pois käytöstä

Värijauheen säästötoiminnon saa käyttöön joko ohjauspaneelista tai tulostinohjaimen asetuksista. Oletuksena toiminto ei ole päällä.

Värijauheen säästötoiminto käyttää tulostamiseen vähemmän väriä jolloin tulostusjälki on tavallista vaaleampaa. Valinnalla On toiminto on päällä. Emme suosittele värijauheen säästötoimintoa valokuvien tai harmaasävykuvien tulostamiseen.

Ohjauspaneelista
*Jos Brotherissa on kosketusnäyttö, katso alla kohtaa Kosketusnäyttömalleille.

1. Paina Menu.
  2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Yleiset aset. (General Setup) ja paina OK.
  3. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Ekologinen (Ecology) ja paina OK.
  4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Värinsäästö (Toner Save) ja paina OK.
  5. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä On tai Ei ja paina OK.
  6. Paina Stop/Exit.

<Kosketusnäyttömalleille>

1. Paina näytöllä VALIK (Menu).
  2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Yleiset aset. (General Setup) ja paina Yleiset aset.
  3. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Ekologinen (Ecology) ja paina Ekologinen.
  4. Paina Värinsäästö (Toner Save).
  5. Paina On tai Ei.
  6. Paina Stop/Exit.

Tulostinohjaimesta
HUOM: Kuvat esittävät tietyn mallin ja käyttöjärjestelmän ikkunoita ja voivat olla erilaisia kuin sinun Brotherissasi.

Windows-tulostinohjaimesta:

1. Avaa tulostinohjaimen Tulostusmääritykset (Printing Preferences). (Täältä näet miten päästään Tulostusmäärityksiin.)
  2. Valitse välilehti Lisäasetukset (Advanced).
  3. Ota ruksi pois kohdasta Toner Save Mode kun haluat lopettaa värinsäästön. Valitse Käytä => OK.
    Printing Preferences dialog box

Windows BR-Script-tulostinohjaimesta:

1. Avaa tulostinohjaimen Tulostusmääritykset (Printing Preferences). (Täältä näet miten päästään tulostusmäärityksiin.)
  2. Valitse  Lisäasetukset (Advanced).
  3. Kohdassa Tulostimen ominaisuudet (Printer Features) on Toner Save, valitse On tai Ei, ja sitten OK.
    Printing Preferences dialog box of BR-Script driver

Mac OS X CUPS-tulostinohjaimesta:

1. Avaa tulostusikkuna (Print). (Täältä näet miten päästään tulostusikkunaan.)
  2. Valitse alasvetovalikosta Print Settings ja osoita välilehteä Basic.
  3. Ota ruksi pois kohdasta Toner Save Mode kun haluat lopettaa värinsäästön ja päinvastoin.
    Print dialog

Mac OS X BR-Script-tulostinohjaimesta:

1. Avaa tulostusikkuna (Print). (Täältä näet miten päästään tulostusikkunaan.)
  2. Valitse alasvetovalikosta Printer Features ja kohdasta Feature Sets valitse General 1 (Set 1 jos koneessa on Mac OS X 10.4).
  3. Ota ruksi pois kohdasta Toner Save Mode kun haluat lopettaa värinsäästön ja päinvastoin.
    Print dialog of BR-Script driver

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7055, DCP-7055W, DCP-7057, DCP-7060D, DCP-7065DN, DCP-7070DW, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW