MFC-9840CDW

Asenna PaperPort™ 12SE / 14SE Windows 10:een.

PaperPort™ 12SE / 14SE voidaan asentaa Brother-laitteen mukana toimitetulta CD-levyltä.

Tarkista CD-ROM-levyn etikettiin kirjoitettu käyttöjärjestelmä ja noudata tapauksen ohjeita.

Tapaus A: Windows 10 on kirjoitettu CD-levyn etikettiin.

1. Aseta Brother-laitteen mukana toimitettu CD-levy CD-/DVD-asemaan.
  2. Valitse Resurssienhallinta.

FileExplorer

3. Avaa CD-/DVD-asema ja avaa sitten näyttö kaksoisnapsauttamalla start.exe -kuvaketta .
  4. Valitse malli (tarvittaessa) ja kieli ja valitse sitten Asenna MFL-Pro Suite. Asenna PaperPort™ 12SE / 14SE näytön ohjeiden mukaisesti.

• Jos Käyttäjätilien valvonta -näyttö tulee näkyviin asennuksen aikana, valitse Kyllä.
    • Jos Skannaus -painike näkyy harmaana, kun avaat PaperPort™ 12SE / 14SE -sovelluksen asennuksen jälkeen, lataa ja asenna tarvittava korjaustiedosto.
      Lataa ja suorita korjaustiedosto seuraavasti:

1. Sulje PaperPort™ 12SE / 14SE.
      2. > Lataa Scanner Connection Tool (skannerin yhteysapuohjelma) napsauttamalla tätä.(Siirtää sinut Kofax® -sivustoon, avautuu uuteen ikkunaan)
      3. Kun tiedosto on latautunut, kaksoisnapsauta PPScnConnTool.exe-tiedoston nimeä.
      4. Kun PaperPort Scanner Connection Tool tulee näkyviin, napsauta Enable (Ota käyttöön) -painiketta.
      5. Käynnistä PaperPort™ 12SE / 14SE ja varmista, että skannaus-painike on nyt käytettävissä.

Tapaus B: Windows 10 EI ole CD-levyn tarrassa.

Asenna PaperPort 12SE / 14SE noudattamalla seuraavia vaiheita 1, 2 ja 3.

PaperPort 12SE / 14SE -ohjelmiston asentamisessa on 3 vaihetta. Sinun on asennettava 3 erilaista ohjelmistoa: PaperPort, Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package ja PaperPort Image Printer.

Vaihe 1: PaperPort-ohjelmiston asentaminen

1. Aseta Brother-laitteen mukana toimitettu CD-levy CD-/DVD-asemaan.
  2. Valitse Resurssienhallinta.

FileExplorer

3. Avaa CD-/DVD-asema.
  4. Avaa paperport -kansio ja sitten kansio program. Kaksoisnapsauta nimeä setup.exe.
  5. Asennus käynnistyy. Noudata asennusnäytön ohjeita.

Vaihe 2: Asennetaan Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable Package

Asennusvaiheet vaihtelevat Windows 10-version mukaan. Sovella seuraavia ohjeita Windows 10 -version mukaan.

[32-bittisille käyttäjille]

1. Avaa kansio Utilities (Apuohjelmat). Kaksoisnapsauta nimeä vcredist_x86.exe.
  2. Näyttöön tulee ikkuna. Kun asennus on valmis, ikkuna sulkeutuu.

CisualC

[64-bittisille käyttäjille]

1. Avaa kansio Utilities (Apuohjelmat). Kaksoisnapsauta nimeä vcredist_x86.exe.
  2. Näyttöön tulee ikkuna. Kun asennus on valmis, ikkuna sulkeutuu.

VisualC

3. Avaa System64 -kansio. Kaksoisnapsauta nimeä vcredist_x64.exe.
  4. Näyttöön tulee ikkuna. Kun asennus on valmis, ikkuna sulkeutuu.

VisualC

Vaihe 3: PaperPort Image Printer-tulostinohjaimen asentaminen

Asennusvaiheet vaihtelevat Windows 10 -version mukaan. Sovella seuraavia ohjeita Windows 10 -version mukaan.

[32-bittisille käyttäjille]

1. Palaa paperport -kansioon. Avaa kansio printer ja sitten system32 -kansio.
  2. Kaksoisnapsauta nimeä setup.exe.
  3. Asennus käynnistyy. Noudata asennusnäytön ohjeita.

[64-bittisille käyttäjille]

1. Palaa paperport -kansioon. Avaa kansio printer ja sitten system64 -kansio.
  2. Kaksoisnapsauta nimeä setup.exe.
  3. Asennus käynnistyy. Noudata asennusnäytön ohjeita.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-145C, DCP-165C, DCP-195C, DCP-375CW, DCP-385C, DCP-585CW, DCP-6690CW, DCP-7030, DCP-7040, DCP-7045N, DCP-8070D, DCP-8085DN, DCP-9010CN, DCP-9040CN, DCP-9042CDN, DCP-9045CDN, DCP-J125, DCP-J715W, MFC-250C, MFC-290C, MFC-295CN, MFC-490CW, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-7320, MFC-7440N, MFC-7840W, MFC-8370DN, MFC-8880DN, MFC-9120CN, MFC-9320CW, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9840CDW, MFC-990CW, MFC-J410, MFC-J615W