MFC-9840CDW

Miten tulostan suoraan USB-muistitikulta?

1. Työnnä USB-muistitikku suoraliitäntään (1) laitteen etuseinässä.
  1. Kun Brother on tunnistanut muistin oikein, sininen merkkivalo Direct vilkkuu. Paina Direct-nappia.

2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä tulostettavan tiedoston tai kansion nimi. Paina OK.
    Jos valitsit kansion nimen, valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä tulostettavan tiedoston nimi. Paina OK.

Jos haluat tulostaa tikun sisällysluettelon, valitse Sis.lue.tul (Index Print) ja paina OK. Paina Black (Mono) Start tai Color (Colour) Start niin tulostus käynnistyy.

1. Voit muuttaa seuraavia asetuksia (Kaikkia asetuksia ei voi muuttaa kaikissa tiedostotyypeissä.)

- Paperikoko
    - Monisivutulostus
    - Tulostussuunta
    - Duplex (vain malleissa joissa on kaksipuoleinen tulostus)
    - Tulostusmateriaali
    - Lajittele
    - Paperikasetti
    - Tulostuslaatu
    - PDF-asetukset

Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä asetus. Painamalla OK pääset seuraavaan asetukseen. Painamalla Clear/Back pääset edelliseen asetukseen.

Jos et muuta asetuksia, paina Color (Colour) Start tai Black (Mono) Start.

2. Paina Color (Colour) Start tai Black (Mono) Start kun asetukset on tehty.

3. Anna kopiomäärä numeronäppäimistöltä ja paina OK.

4. Paina Color (Colour) Start tai Black (Mono) Start niin tulostus käynnistyy.

• Älä kytke USB-suoraliitäntään mitään muita laitteita kuin digikamera tai USB-muistitikku, voit rikkoa tulostimen.

• Älä poista USB-muistitikkua USB-suoraliitännästä ennen kuin laite on lopettanut tulostamisen.

• Jos haluat muuttaa paperkasettiasetusta, se tehdään painamalla Menu => Yleiset aset. (General Setup) => Kasetin käyt. (Tray Use) => Tulosta (Print).

• Voit muuttaa suoratulostuksen oletusasetuksia ohjauspaneelista silloin kun laite ei ole suoratulostustilassa. Paina Menu => USB Dir.liit. (USB Direct I/F) niin pääset USB-tulostusasetuksiin.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9045CDN, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9840CDW