MFC-9660

Käytössä on Windows 95/ 98/ 98SE/ Me/ 2000/ XP. Kuinka poistetaan ohjainten asennus?

1. Tee tilapäiskansio kiintolevylle, esim. c:\brodnt, johon tallennetaan ladattava itsepurkautuva tiedosto.

2. Täältä saat ladata ohjelman Asennuksen poistotyökalu jolla poisto suoritetaan.

3. Kun tiedosto on ladattu, kaksoisnapsauta ladatun tiedoston nimeä, niin pakkaus puretaan.

4. Avautuu ikkuna "ZIP Self Decompression". Napsauta DECOMPRESS.

5. Avautuu ikkuna joka ilmoittaa että pakkaus on purettu. Napsauta OK.

6. Avaa sen jälkeen luotua kansiota.

7. Kaksoisnapsauta kuvaketta DelInf32 (tiedostonimen loppuliite .exe saattaa näkyä). Avautuu ikkuna "Brother MFC Uninstaller".

ÄLÄ kaksoisnapsauta ZIP-kuvaketta DelInf_x.EXE.

1. Avautuu ikkuna "Please select the MODEL". Katso että laitteesi malli on luettelossa. Valitse liitäntä (USB tai Parallel) kohdasta "Please select connection type". Napsauta OK.

2. Avautuu ikkuna "Complete". Napsauta OK.

3. Käynnistä Windows uudelleen. Brother-ohjaimet on poistettu.

Windows 95/98/2000-ympäristössä tämä työkalu poistaa sekä USB- että rinnakkaisliitäntäisen ohjaimen vaikka olisit valinnut vain toisen portin.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-8020, DCP-8025D, DCP-8040, DCP-8045D, MFC-580, MFC-590, MFC-8220, MFC-8420, MFC-8440, MFC-8820D, MFC-8840D, MFC-8840DN, MFC-890, MFC-9070, MFC-9180, MFC-9660, MFC-9760, MFC-9880