MFC-9460CDN

Mikä on oletussalasana jota käyttävät Brotherin verkkokortti, BRAdmin, Remote Setup tai Web Based Management-toiminnot?

Tietyissä toiminnoissa, kuten WWW-pohjaisessa hallinnassa (Web Based Management) on salasana asetettavissa erikseen käyttäjille ja järjestelmänvalvojille.
Salasanojen oletusarvot ovat seuraavat:

KÄYTTÄJÄ (USER):

Käyttäjätunnus: user
Salasana: access

JÄRJESTELMÄNVALVOJA (ADMINISTRATOR):

Käyttäjätunnus: admin
Salasana: access

Kaikki käyttäjätunnukset ja salasanat erottelevat isot ja pienet kirjaimet ja nämä pitää kaikki kirjoittaa pienellä.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7065DN, DCP-7070DW, DCP-9010CN, MFC-7360N, MFC-7420, MFC-7440N, MFC-7460DN, MFC-7820N, MFC-7840W, MFC-7860DW, MFC-8370DN, MFC-8460N, MFC-8860DN, MFC-8870DW, MFC-8880DN, MFC-9120CN, MFC-9320CW, MFC-9420CN, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9460CDN, MFC-9840CDW, MFC-9970CDW