MFC-9460CDN

Tukos sisällä

Jos näyttöön tulee ilmoitus Tukos sisällä (Jam Inside), toimi seuraavasti:
HUOM!: Alla olevat kuvat esittävät yhtä sarjan laitetta ja ne voivat poiketa omasta Brother-laitteestasi.

1. Sammuta tulostin virtakytkimestä ja irroita ensin puhelinjohto, muut johdot ja sähköjohto.

2. Avaa tulostimen etukansi painamalla kannenavausnapista.

Image

3. Ota kiinni rumpuyksikön vihreästä kahvasta. Nosta yksikköa ylös ja vedä ulos niin pitkälle kuin se tulee.

Image

4. Käännä vihreä lukitusvipu (1) vasemmalla vastapäivään auki-asentoon. Nosta yksikkö ylös ja vedä ulos tulostimesta pitäen kiinni vihreistä kahvoista.

Image

• Aseta rumpu-värikasetti-yhdistelmä pöydälle sanomalehden päälle siltä varalta että siitä valuu värijauhetta ulos.
    • Älä koske kuvassa harmailla nuolilla esitettyihin osiin, staattinen sähkö voi vahingoittaa tulostinta.
      Image

• Kanna rumpuyksikköä pitäen kiinni vihreistä kahvoista. Älä pidä kiinni sivuista.

5. Vedä juuttunut paperi hitaasti ulos.

Image

6. Katso että vihreä lukitusvipu vasemmalla (1) on auki-asennossa kuten kuvasta näkyy.

Image

7. Kun asetat rumpuyksikköä tulostimeen, katso että kasetin vihreän kahvan ohjaimet (2) ottavat kiinni koneen Image merkkeihin (1). Työnnä kasetti sisään niin pitkälle kuin se menee.

Image

8. Käännä vihreä lukitusvipu (1) myötäpäivään kiinni-asentoon.

Image

9. Työnnä kasetti sisään niin pitkälle kuin se menee.

Image

10. Sulje etukansi.

Jos sammutat laitteen kun näytössä lukee Tukos sisällä, laite tulostaa sotkua tietokoneesta. Ennen kuin sammutat laitetta poista tulostustyö tulostusjonosta.

11. Kytke sähköjohto, muut johdot ja puhelinjohto ja sitten virta päälle laitteeseen virtakytkimestä.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW