MFC-9450CDN

Värit ovat haaleita tai epäselviä koko sivun alueella.

Tarkista seuraavat seikat:

• Tarkista että tulostuspaperi vastaa tulostusmateriaaleille asetettavia vaatimuksia.
     "Tulostusmateriaaleille asetettavat vaatimukset näet täältä"

• Tulosta paperille joka on juuri otettu pakkauksesta.

• Tarkista että etukansi on kunnolla suljettu.

• Ravista värikasetteja kevyesti.

• Pyyhi laserskannerin ikkuna puhtaaksi kuivalla nukkaamattomalla kankaalla. "Ohjeet tulostimen laserskannerin puhdistamisesta näet täältä"

• Ota värijauheen säästötoiminto pois päältä. Katso "Kuinka värijauheen säästötoiminnon saa päälle tai pois päältä?"

• Valitse tulostinohjaimen asetuksista kohdasta Väri/Mustavalkoinen (Color Mode) Eloisa ("Vivid").

HUOM: Tulostinohjaimen asetuksiin pääsee eri Windowsin versioissa eri tavalla.

Valitse Start => Asetukset (Settings) => Ohjauspaneeli (Control Panel) => Tulostimet ja faksit (Printer & Faxes). Napsauta tulostimen nimeä oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Ominaisuudet (Printing Preferences). Valitse välilehti Advanced tab ja valitse  kohdasta Väri/Mustavalkoinen (Color Mode) Eloisa ("Vivid") ja sitten OK.

• Jos tulostat värillisiä grafiikkakuvia tai käytät taitto-ohjelmaa, tulosta käyttäen Brotherscript-ohjainta (PostScript-emulointi).
    Uusimman PS-ohjaimen löydät nettisivultamme kohdasta Lataukset.
    Voit asentaa sen myös mukana tulleelta CD-ROMilta kohdasta Custom Install.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9040CN, DCP-9042CDN, MFC-9440CN, MFC-9450CDN