MFC-9450CDN

Miten siirretään faxviestit laitteen muistista tietokoneeseen kun Brother ei pysty tulostamaan?

Faxviestit voidaan siirtää laitteen muistista tietokoneeseen mutta vain jos Brotherin näytössä on jokin seuraavista virheilmoituksista:

• Alustus ei onn. XX
  • Tul.ei onn XX
  • Skannaus ei onn. XX
  • Kiin.yks.virhe

1. Voit katsoa onko laitteen muistissa faxviestejä painamalla Menu ja valitsemalla Huolto (Service) => Tiedonsiirto (Data Transfer) => Faksinsiirto (Fax Transfer). Saat ilmoituksen jos muistissa on viestejä. Paina sitten Stop/Exit.
  2. Tarkista että tietokoneeseen on asennettu täydellinen MFL-Pro Suite ja aseta tietokone vastaanottamaan fakseja.
  3. Aseta faksivastaanotto tietokoneeseen toimintaan Brotherissa. Asetuksen aikana Brotherin näyttöön tulee kysymys haluatko siirtää faksit tietokoneeseen.
  4. Jos haluat siirtää kaikki faxviestit tietokoneeseen, paina 1. Jos et halua, paina 2.
  5. Näytöllä kysytään haluatko käyttää Varmuuskopio-toimintoa.
    Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Ei ja paina OK koska et voi tulostaa varmuuskopiota ennenkuin Brotherin tulostus on korjattu.
  6. Paina Stop/Exit.

• Jos tarvitset lisätietoja faksivastaanotto tietokoneeseen - toiminnosta katso Ohjelmiston käyttöoppaan lukua PC-Fax Ohjelmisto.
  • Jos Brotherin näytössä oli virheilmoitus, sammuta laite kun kaikki viestit on siirretty tietokoneeseen. Odota sitten useampi minuutti ennen kuin käynnistät laitteen uudelleen.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9840CDW