MFC-9440CN

Brother ei syötä paperia kunnolla.

Toimi seuraavasti:

HUOM: Ikkunat esittävät tietyn mallin ja käyttöjärjestelmän ikkunoita ja voivat erota sinun Brotheristasi.

• Tarkista että paperipino on suorassa paperikasetissa. Suorista mahdolliset käyristyneet paperit.

• Vähennä paperin määrää paperikasetissa.

• Tarkista näkyykö näytöllä virheilmoitus. Katso tarvittaessa UKK:sta neuvoa merkkivalojen näytön tulkitsemiseen.

• Tarkista tulostinohjaimen asetus Paperilähde (Paper Source). Jos siellä on kohdassa Ensimmäinen sivu valinta "Manual" vaihda siihen Automaattinen valinta ("Auto Select") tai Kasetti 1 ("Tray1").

Driver

• Puhdista paperinsyöttörullat ja erottelukumi seuraavasti:

Älä puhdista laitetta sisä- tai ulkopuolelta isopropyylialkoholilla, yleensä syttyvillä aineilla tai millään suihkepulloissa myytävällä puhdistusaineella. Voit aiheuttaa tulipalon tai saada sähköiskun.
    Spray

1. Sammuta laite virtakytkimestä ja irroita sähköjohto.

2. Vedä paperikasetti ulos laitteesta.

Image

Kun katsot tilaan jossa paperikasetti oli näet tilan katossa edessä molemmat paperinsyöttörullat.

3. Tarkista paperinsyöttörullat.

Brother-monitoimilaite valotustasolla

Brother-tulostin ilman valotustasoa

Roller

Roller

Roller

Alla olevassa kuvassa näet kaikki paperinsyöttörullat, toinen Pickup Roller ottaa paperin kasetista ja toinen huolehtii siitä että tulostimeen ei mene useampia arkkeja yhtäaikaa.

Roller

4. Tarkista rullien pinta.

Puhdas

Likainen

Roller

Roller

5. Puhdista rullien pinta kostealla nukkaamattomalla kankaalla. Kangas täytyy ensin vääntää kuivaksi.

Clean

6. Tarkista paperikasetin erottelukumi.

SeparationPad

7. Tarkista paperikasetin erottelukumin pinta.

Puhdas

Likainen

Clean

Dirty

8. Puhdista paperikasetin erottelukumi kostealla nukkaamattomalla kankaalla. Käytä erottelukumille karkeaa kangasta ja hiero kunnolla.

Clean

9. Työnnä paperikasetti takaisin laitteeseen.

10. Kytke sähköjohto ja sitten virta päälle laitteeseen virtakytkimestä.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9040CN, DCP-9042CDN, DCP-9045CDN, HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9840CDW