MFC-9440CN

Kun Control Center3-ohjelmalla skannataan tekstintunnistukseen, tekstintunnistusohjelma ei käynnisty. Käytössä on Windows XP jossa Service Pack 2 (SP2). Mitä tehdä?

Ongelma johtuu siitä että Windows XP SP2 ei tue tiedostotyyppiä jota Skannaus tekstintunnistukseen-toiminto käyttää. Tässä tilanteessa pitää ensin muuttaa tietokoneen asetuksia. Toimi seuraavasti:

1. Valitse START -> Ohjauspaneeli (CONTROL PANEL).
  2. Windows XP perinteinen näkymä
    Kaksoisnapsauta kuvaketta Järjestelmä (System).

Windows XP luokitusnäkymä
    Valitse Suorituskyky ja ylläpito (Performance and Maintenance) ja napsauta kuvaketta Järjestelmä (System).

3. Valitse välilehti Lisäasetukset (Advanced) ja kohdasta Suorituskyky (Performance) valitse Asetukset (Settings).
  4. Valitse välilehti Tietojen suorittamisen estäminen (Data Execution Prevention) ja valitse Ota tietojen suorittamisen estämistoiminto käyttöön kaikille ohjelmille ja palveluille paitsi seuraaville (Turn on DEP for all programs and services except those I select). Napsauta Lisää (Add).

1. Siirry levyasemalle Local Disk(C:) ja kaksoisnapsauta kansiota Program Files. Sitten kaksoisnapsauta kansiota Brother, kaksoisnapsauta ControlCenter3 ja napsauta brctrcen (nimessä voi näkyä loppuliite .exe).

1. Napsauta OPEN. Pääset takaisin välilehteen Tietojen suorittamisen estäminen ("Data Execution Prevention") ja laatikkoon on lisätty "ControlCenter Program". Tarkista että sen vieressä oleva valintaruutu on valittuna.
  2. Napsauta OK.
  3. Käynnistä tietokone uudelleen.

Kun tietokone käynnistyy uudelleen ongelma on poistunut.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-130C, DCP-145C, DCP-165C, DCP-195C, DCP-330C, DCP-375CW, DCP-385C, DCP-540CN, DCP-585CW, DCP-6690CW, DCP-7030, DCP-7040, DCP-7045N, DCP-750CW, DCP-8070D, DCP-8085DN, DCP-9040CN, DCP-9042CDN, DCP-9045CDN, DCP-J715W, MFC-240C, MFC-250C, MFC-290C, MFC-295CN, MFC-3360C, MFC-440CN, MFC-490CW, MFC-5860CN, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-7320, MFC-7440N, MFC-7840W, MFC-8370DN, MFC-845CW, MFC-8880DN, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9840CDW, MFC-990CW, MFC-J410, MFC-J615W