MFC-9440CN

Kuinka saan värijauheen säästötoiminnon käyttöön ja pois käytöstä?

Värijauheen säästötoiminto käyttää tulostamiseen vähemmän väriä jolloin tulostusjälki on tavallista vaaleampaa. Valinnalla On toiminto on päällä. Oletusarvo on Off.

Asetusta muutetaan seuraavasti:

1. Paina Menu.
  2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä General Setup ja paina OK.
  3. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Ecology ja paina OK.
  4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Toner Save ja paina OK.
  5. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä On tai Off ja paina OK.
  6. Paina Stop/Exit.

Emme suosittele värijauheen säästötoiminnon käyttöä tulostettaessa valokuvia tai harmaasävykuvia.

Värijauheen säästötoiminnon saa käyttöön myös tulostinohjaimen asetuksista.

Windows-käyttäjät:

1. Windows 2000-käyttäjät:
    Napsauta Start => Settings => Printers.

Windows XP-käyttäjät:
    Napsauta Start => Printers and Faxes.

Windows Vista™-käyttäjät:
    Napsauta Start => Control Panel => Hardware and Sound => Printers.

2. Napsauta tulostimen kuvaketta oikealla hiirennäppäimellä ja valitse Ominaisuudet (Properties).
  3. Napsauta nappia Printing Preferences ja avaa välilehti Advanced.
  4. Valitse kohdasta Toner Save Mode joko On tai Off.
  5. Napsauta OK.

Mac OS X-käyttäjät:

1. Valitse sovellusohjelmasta File ja sieltä Print.
  2. Osoita alasvetovalikkoa ja valitse Print Settings.
  3. Valitse Basic.
  4. Aseta ruksi valintalaatikkoon Toner Save Mode.
  5. Osoita Print niin tulostus alkaa.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9040CN, DCP-9042CDN, DCP-9045CDN, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9840CDW