MFC-9420CN

Miten määritän tai muutan ControlCenter 2 tai 3 skannausasetuksia?

Skannausvaihtoehtoja on neljä: Skannaa kuvaksi, tekstintunnistukseensähköpostiin ja tiedostoon:

• Kuvaksi (Oletus: Windows: Microsoft® Paint / Macintosh: Apple® Preview)
    Voit skannata sivun suoraan grafiikkasovellukseen. Voit itse määrittää kohdesovelluksen, kuten Microsoft® Paint, Corel® Paint Shop Pro®, Adobe® Photoshop® tai mikä tahansa muu kuvankäsittelyohjelma, joka on asennettu tietokoneeseesi.

• Tekstintunnistukseen (OCR) (Oletus: Windows: Microsoft® Notepad / Macintosh: Apple® TextEdit)
    Voit skannata sivun tai asiakirjan, suorittaa automaattisesti tekstintunnistusohjelman ja sijoittaa tekstin (ei graafisen kuvan) tekstinkäsittelysovellukseen. Voit itse määrittää tekstinkäsittelyohjelman, kuten Microsoft® Notepad, Microsoft® Word, Corel® WordPerfect® tai mikä tahansa muu tekstinkäsittelyohjelma, joka on asennettu tietokoneeseesi.

• Sähköpostiin (Oletus: oletussähköpostiohjelmasi)
    Voit skannata sivun tai asiakirjan suoraan sähköpostisovellukseen vakioliitteeksi. Voit määrittää liitteen tiedostotyypin ja erottelutarkkuuden.

• Tiedostoon
    Voit skannata suoraan tiedostoksi tallennusmedialle. Voit määrittää tiedostotyypin ja haluamasi tallennuskansion.

Jos haluat skannata useita sivuja ja tallettaa kaikki sivut samaan PDF-muotoiseen tiedostoon, katso neuvoa ao. UKK-sivulta.

Miten ControlCenter käynnistetään:

Windows-käyttäjät:

1. Avaa ControlCenter: Valitse Windows/Start-> (All) Programs -> Brother-> XXX-XXXX (missä XXX-XXXX on mallisi nimi) -> ControlCenter.
    ControlCenter-kuvake ilmestyy tehtäväpalkkiin kellon vasemmalle puolelle. Kuvake on sininen neliö jossa näkyy kirjaimet CC.

image

2. Kaksoisnapsauta ControlCenter-kuvaketta tehtäväpalkissa niin ohjelmaikkuna avautuu.

image

Macintosh-käyttäjät:

1. Avaa ControlCenter osoittamalla Macintosh HD -> Library -> Printers -> Brother -> Utilities -> ControlCenter -> ControlCenter.app
    ControlCenter-kuvake ilmestyy tehtäväpalkkiin kellon vasemmalle puolelle.

2. Kaksoisosoita ControlCenter-kuvaketta tehtäväpalkissa ja osoita Open niin ohjelmaikkuna avautuu.

image

<Moderni käyttöliittymä>

<Klassinen käyttöliittymä>

Näin muutat asetuksia:

Macintosh-käyttäjät:
Kuvat alla esittävät ControlCenterin Windows-versiota ja ne ovat vähän erinäköisiä kuin ControlCenterin Macintosh-versio mutta asetukset ovat samoja.

Skannaa kuvaksi (esim: Microsoft® Paint)

1. Napsauta Configuration.
  2. Valitse SCAN -> Image.
  3. Napsauta välilehteä Software Button.
  4. Valitse oikea sovellus alasvetovalikosta Kohdesovellus (Target Application).
    *Voit lisätä sovelluksen listaan napsauttamalla Lisää -painiketta tai poistaa sovelluksen napsauttamalla  Poista painiketta.

5. Lisää sovellus napsauttamalla Lisää ja syötä seuraavat tiedot:
    - Sovelluksen nimi (enintään 30 merkkiä) ....(1)
    - Sovelluksen sijainti ....(2)
    - Tiedostotyyppi ....(3)

6. Napsauta Add.
  7. Muuta muita asetuksia tarvittaessa.
  8. Jos haluat skannata ja sitten rajata osan kuvasta esiskannauksen jälkeen, laita rasti kohtaan Näytä skannerin liittymä (Show Scanner Interface).

9. Napsauta OK.

Skannaa tekstintunnistukseen (Tekstinkäsittelyohjelma)

1. Napsauta Configuration.
  2. Valitse SCAN -> OCR.
  3. Napsauta välilehteä Ohjelmistopainike.
  4. Valitse haluamasi tekstinkäsittelysovellus Kohdesovellus (Target Application)-alasvetovalikon luettelosta.
    *Voit lisätä sovelluksen listaan napsauttamalla Lisää -painiketta tai poistaa sovellus napsauttamalla  Poista painiketta.

5. Lisää sovellus napsauttamalla Lisää ja syötä seuraavat tiedot:
    - Sovelluksen nimi (enintään 30 merkkiä) ....(1)
    - Sovelluksen sijainti ....(2)
    - Tiedostotyyppi ....(3)

6. Napsauta Add.
  7. Muuta muita asetuksia tarvittaessa.
  8. Jos haluat skannata ja sitten rajata osan kuvasta esiskannauksen jälkeen, laita rasti kohtaan Näytä skannerin liittymä (Show Scanner Interface).

9. Napsauta OK.

Skannaa Sähköpostiin

1. Napsauta Configuration.
  2. Valitse SCAN -> E-mail.
  3. Napsauta välilehteä Software Button.
  4. Valitse haluamasi sähköpostisovellus Kohdesovellus -alasvetovalikon luettelosta.

Kun käynnistät ControlCenterin ensimmäisen kerran, ilmestyy alasvetovalikkoon luettelo yhteensopivista sähköpostisovelluksista. Jos sinulla on ongelmia vakio-ohjelmaa käytettäessä, valitse toinen sovellus listasta.

* Voit lisätä sovelluksen listaan napsauttamalla Lisää -painiketta tai poistaa sovelluksen napsauttamalla Poista- painiketta.

5. Lisää sovellus napsauttamalla Lisää ja syötä seuraavat tiedot:
    - Sovelluksen nimi (enintään 30 merkkiä) ....(1)
    - Sovelluksen sijainti ....(2)
    - Tiedostotyyppi ....(3)

6. Napsauta Add.
  7. Muuta muita asetuksia tarvittaessa tiedostoliitteen tiedostotyypin osalta.
  8. Jos haluat skannata ja sitten rajata osan kuvasta esiskannauksen jälkeen, laita rasti kohtaan Näytä skannerin liittymä (Show Scanner Interface).

9. Napsauta OK.

Skannaus tiedostoon

1. Napsauta Configuration.
  2. Valitse SCAN -> File.
  3. Napsauta välilehteä Software Button.
  4. Voit antaa tiedostolle nimen (jopa 100 merkkiä) kirjoittamalla sen laatikkoon Tiedostonimi (File Name).
    Tiedostonimeksi tulee kirjoittamasi nimi, nykyinen pvm ja perättäisiä numeroita.

5. Valitse tallennettavan tiedoston tiedostotyyppi alasvetovalikon Tiedostotyyppi- listasta.
    Napsauttamalla kuvaketta    tai Browse... nappia voit määrittää Kohdekansion, johon haluat tallentaa tiedoston.

6. Jos haluat tuoda näyttöön kansion, johon tiedosto tallennetaan, kun skannaus on valmis, laita rasti kohtaan Näytä kansio (Show Folder).

7. Jos haluat joka kerta itse määrätä kohdekansion, laita rasti ruutuun Näytä Tallenna nimellä -ikkuna (Show Save as Window).

8. Jos haluat skannata ja sitten rajata osan kuvasta esiskannauksen jälkeen, laita rasti kohtaan Näytä skannerin liittymä (Show Scanner Interface).

9. Napsauta OK.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-110C, DCP-115C, DCP-117C, DCP-120C, DCP-130C, DCP-135C, DCP-145C, DCP-150C, DCP-165C, DCP-195C, DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-330C, DCP-340CW, DCP-350C, DCP-357C, DCP-375CW, DCP-385C, DCP-540CN, DCP-560CN, DCP-585CW, DCP-6690CW, DCP-7010, DCP-7010L, DCP-7030, DCP-7040, DCP-7045N, DCP-750CW, DCP-770CW, DCP-8060, DCP-8065DN, DCP-8070D, DCP-8085DN, DCP-9010CN, DCP-9040CN, DCP-9042CDN, DCP-9045CDN, DCP-J125, DCP-J315W, DCP-J515W, DCP-J715W, MFC-210C, MFC-215C, MFC-240C, MFC-250C, MFC-260C, MFC-290C, MFC-295CN, MFC-3240C, MFC-3340CN, MFC-3360C, MFC-410CN, MFC-425CN, MFC-440CN, MFC-465CN, MFC-490CW, MFC-5440CN, MFC-5840CN, MFC-5860CN, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-620CN, MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-7320, MFC-7420, MFC-7440N, MFC-7820N, MFC-7840W, MFC-820CW, MFC-8370DN, MFC-845CW, MFC-8460N, MFC-885CW, MFC-8860DN, MFC-8870DW, MFC-8880DN, MFC-9120CN, MFC-9320CW, MFC-9420CN, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9840CDW, MFC-990CW, MFC-J410, MFC-J615W