MFC-9420CN

Miten siirretään faxviestit laitteen muistista tietokoneeseen?

Faxviestit voidaan siirtää laitteen muistista tietokoneeseen mutta vain silloin jos Brotherin näytössä on jokin seuraavista virheilmoituksista:

-Yks.liian kuuma
-Ylikuumentuminen
-Alustus ei toimi
-Tulostus ei toimi
-Skannaus ei toimi

1. Paina Stop/Exit.
  2. Tarkista että tietokoneeseen on asennettu täydellinen MFL-Pro Suite ja aseta tietokone vastaanottamaan fakseja.
  3. Tarkista että faksivastaanotto tietokoneeseen on toiminnassa Brotherissa. Kun asetusta muutetaan Brotherin näyttöön tulee kysymys haluatko siirtää faksit tietokoneeseen.
  4. Jos haluat siirtää kaikki faxviestit tietokoneeseen, paina 1. Jos et halua, paina 2.

• Jos tarvitset lisätietoja faksivastaanotto tietokoneeseen - toiminnosta katso Ohjelmiston käyttöoppaan lukua PC Fax Ohjelmisto. Ohjelmiston käyttöoppaan löydät pdf-muodossa Brotherin mukana toimitetulta CD-ROMilta tai nettisivultamme osiosta Käyttöohjeet.

• Jos Brotherin näytössä oli virheilmoitus, sammuta laite kun kaikki viestit on siirretty tietokoneeseen. Odota sitten useampi minuutti ennen kuin käynnistät laitteen uudelleen.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-7420, MFC-7820N, MFC-9420CN