MFC-9420CN

"Ei voi "-alkuinen viesti ilmestyy nestekidenäyttöön. Mitä se tarkoittaa ja miten pääsen eroon siitä?

Yritettäessä tulostaa Brotherilla näyttöön ilmestyvä viesti "Alustus ei toimi", "Puhdistus ei toimi", "Vaihto ei toimi", "Ei voi tulostaa" on yleisluontoinen ilmoitus jonka takana voi olla useita eri syitä. Usein se on ilmoitus paperitukoksesta tai mekaanisesta ongelmasta. Toimi seuraavasti.

1. Irroita Brotherin sähköjohto ja kytke johto takaisin. Jos ilmoitus ei poistu, irroita Brotherin sähköjohto, odota useita minuutteja ja kytke johto takaisin.
  1. Jos ongelma ei poistu, laitteessa voi olla mekaaninen ongelma.
    Jos virheilmoitus ei poistu, laite täytyy alustaa. Alustus kuitenkin poistaa muistista kaikki faxviestit ja yhteysraporttikoosteen. Siirrä muistissa olevat faxviestit tietokoneeseen tai toiseen faksiin niin et hukkaa mahdollisia tärkeitä viestejä. Ohjeet näet seuraavasta:

Faxviestien siirto toiseen laitteeseen edellyttää että laitteeseesi on asetettu nimitunnus.

Vaihe 1: Yhteysraporttikoosteen siirto

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu/Set.
  2. Paina nuoli ylös- ja alas-näppäimiä niin että näyttöön tulee Huolto (Service) ja paina sitten Menu/Set.
  3. Paina nuoli ylös- ja alas-näppäimiä niin että näyttöön tulee Tiedonsiirto (Data Transfer) ja paina sitten Menu/Set.
  4. Paina nuoli ylös- ja alas-näppäimiä niin että näyttöön tulee Raportinsiirto (Report Trans) ja paina sitten Menu/Set.
  5. Näytöllä kysytään faxnumeroa. Anna sen laitteen faxnumero jonne raportti lähetetään. Paina Black(Mono) Start.

Vaihe 2: Faxviestien tarkistus ja siirto

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu/Set.
  2. Paina nuoli ylös- ja alas-näppäimiä niin että näyttöön tulee Huolto (Service) ja paina sitten Menu/Set.
  3. Paina nuoli ylös- ja alas-näppäimiä niin että näyttöön tulee Tiedonsiirto (Data Transfer) ja paina sitten Menu/Set.
  4. Paina nuoli ylös- ja alas-näppäimiä niin että näyttöön tulee Faksinsiirto (Fax Transfer) ja paina sitten Menu/Set.
  5. Jos muistissa ei ole faxviestejä, näyttöön tulee Ei fakseja (NO DATA). Jatka vaiheesta 3.

Jos muistissa on faxviestejä, näytöllä kysytään faxnumeroa. Anna sen laitteen faxnumero jonne viestit lähetetään ja paina Black(Mono) Start

Vaihe 3: Siirrä viestit tietokoneeseen

1. Paina Stop/Exit.
  2. Tietokoneessa täytyy olla "MFL-Pro Suite" asennettuna ja PC Fax Vastaanoton täytyy olla toiminnassa.
  3. Aseta Brotherissa PC Faxvastaanotto päälle. Kun muutat asetusta laite kysyy haluatko siirtää faksit tietokoneelle.
  4. Siirrä faksit painamalla 1.

Vaihe 4: Alusta laite
Kun faxviestit ja yhteysraporttikooste on siirretty toiseen laitteeseen, irroita Brotherin sähköjohto, odota useita minuutteja ja kytke johto takaisin.

Jos virheilmoitus ei poistu, ota yhteyttä Brother-huoltoon.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-9420CN