MFC-9420CN

Kuinka kuumapuristusyksikkö vaihdetaan?

Tulostuksen jälkeen kuumapuristusyksikkö ja sen lähellä olevat osat ovat kuumia. Anna laitteen jäähtyä kunnolla ennen kuin kosket siihen. Kuumapuristusyksikön käsittely välittömästi tulostuksen jälkeen voi aiheuttaa palovammoja.

1. Sammuta tulostin virtakytkimestä ja anna sen jäähtyä kokonaan ennen työn aloittamista palovammojen välttämiseksi.

2. Avaa tulostimen takakansi (1) ja skannerin kansi (2).

3. Käännä kuumapuristusyksikön kiinnitysvivut (molemmilla puolilla) auki-asentoon.

4. Nosta yksikkö pois tulostimesta pitäen kiinni molemmissa päissä olevista kahvoista.

5. Laske uusi yksikkö tulostimeen. Pidä huolta siitä että yksikkö menee tukevasti pohjaan asti.

6. Käännä kuumapuristusyksikön kiinnitysvivut (molemmilla puolilla) kiinni-asentoon.

7. Siirrä yksikön paperinvapautusvivut kiinni-asentoon (Set).

8. Sulje skannerin kansi ja takakansi.

9. Kytke virta päälle tulostimeen.

10. Paina Menu/Set -nappia.

11. Valitse nuoli ylös- tai alas-napilla Machine Info. ja paina Menu/Set.

12. Valitse nuoli ylös- tai alas-napilla Reset Menu ja paina Menu/Set.

13. Valitse nuoli ylös- tai alas-napilla Fusing Unit ja paina Menu/Set. Näyttöön tulee varmistusviesti.

14. Paina 1 niin käyttöikälaskuri nollataan.

Käsittele kuumapuristusyksikköä varovasti. Älä paina sitä sisään, sen pitäisi laskeutua kevyesti paikalleen. Jos ei, tarkasta että yksikön sähköliitin pääsee liikkumaan vapaasti. Voiman käyttö vahingoittaa sekä yksikköä että tulostinta.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-9420CN