MFC-9330CDW

Miten dokumentti skannataan ja liitetään sähköpostiviestin liitetiedostoksi SCAN-näppäimellä

Voit skannata dokumentin ja siirtää sen automaattisesti tietokoneeseesi sähköpostiviestin liitetiedostoksi painamalla SCAN- näppäintä Brotherin ohjauspaneelissa.

Jos haluat muuttaa skannausasetuksia, täältä näet miten muutetaan skannausasetuksia.

Skannaa dokumentti tietokoneeseesi sähköpostiviestin liitetiedostoksi näin:

Skannaus sähköpostiin-toiminto ei tue nettiselaimen kautta käytettäviä sähköpostipalveluja. Niiden kanssa on käytettävä toimintoa Skannaus kuvaksi tai Skannaus tiedostoon ja liitettävä syntynyt tiedosto sähköpostiviestin liitetiedostoksi.

1. Aseta asiakirja.

• Automaattista Dokumentinsyöttöä (ADS) käytettäessä aseta dokumentti syöttölaitteeseen kuvapuoli ylöspäin ja yläreuna ensin sisään.

• Kun käytössä on valotustaso, asiakirjan on oltava kuvapuoli alaspäin.

2. Paina Scan(Scan).

3. Pyyhkäise oikealle tai vasemmalle niin näyttöön tulee E-mail(sähköpostiin).

4. Paina E-mail(sähköpostiin).

5. Paina OK.

6. (Verkkokäyttäjille)

1. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä sähköpostin lähettämiseen käytettävä kohdetietokone.

Huom:
      Jos tietokoneesi nimeä ei näy näytössä katso täältä miten silloin toimitaan.

2. Paina kohdetietokoneen nimeä.

3. Jos näytössä näkyy kehotus antaa PIN-koodi, kirjoita kohdetietokoneen 4-numeroinen PIN-koodi nestekidenäytössä ja paina OK.

7. Tee jokin seuraavista:

• Jos haluat aloittaa skannauksen muuttamatta asetuksia, siirry vaiheeseen 8.

• Muuta skannausasetuksia painamalla:

1. Paina Asetukset (Options).

2. Paina Määritä kosketusp. (Set with Touch Panel) ja paina OK.

3. Valitse muutettava skannausasetus.

4. Kun asetukset on tehty, paina OK ja jatka vaiheesta 8.

(Muutokset ovat tilapäisiä. Jos haluat muuttaa asetuksia pysyvästi, tee se ControlCenter-ohjelmasta.)

8. Paina Start. Laite käynnistää asiakirjan skannauksen, luo liitetiedoston ja avaa sähköpostisovelluksen. Näyttöön avautuu uusi viesti-ikkuna, johon on lisättävä osoite.

Skannauksen voi suorittaa tietokoneesta käsin ControlCenter-ohjelmalla. Ohjeet ControlCenterin käytöstä Windows/ Macintosh-ympäristössä löydät vastaavalta UKK-sivulta.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, MFC-9330CDW