MFC-9330CDW

Säädä kopion tummuutta ja kontrastia.

Voit muuttaa seuraavan kopion tummuutta ja kontrastia. Nämä asetukset ovat kuitenkin väliaikaisia, ja laite palaa oletusasetuksiin minuutin kuluttua kopioimisesta.

Kopion tummuuden säätäminen:
Säädä kopioiden tummuutta tai vaaleampaa kopiointitiheyttä seuraavien ohjeiden mukaan.

1. Aseta asiakirja.
  2. Paina Kopiointi(Kopioi)-painiketta.
  3. Anna kopiomäärä.
  4. Paina Asetukset (Options).
  5. Valitse Tummuus painamalla ylä - tai alanuolinäppäintä.
  6. Paina Tummuus-painiketta.
  7. Paina tummuutta vaalealta tummuudelle.
  8. Jos et halua muuttaa muita asetuksia, paina OK.
  9. Valitse Väri (Väri) Käynnistä tai MV (Mono) Käynnistä.

Kopion kontrastin säätäminen:
Säädä kopion kontrastia seuraavasti, jotta kuva näyttää terävämmältä ja elävämmältä.

1. Aseta asiakirja.
  2. Paina Kopiointi(Kopioi)-painiketta.
  3. Anna kopiomäärä.
  4. Paina Asetukset (Options).
  5. Valitse asetus Kontrasti painamalla ylä - tai alanuolipainiketta.
  6. Paina Kontrasti-painiketta.
  7. Paina kontrastitasoa.
  8. Jos et halua muuttaa muita asetuksia, paina OK.
  9. Valitse Väri (Väri) Käynnistä tai Musta (Mono) Käynnistä.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, DCP-L8400CDN, DCP-L8410CDW, DCP-L8450CDW, MFC-9330CDW, MFC-L8650CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8850CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9550CDW(T), MFC-L9570CDW(T)