MFC-9330CDW

Kuinka käsisyöttöä käytetään tulostettaessa paksulle paperille, tarroille ja kirjekuorille

Tässä mallissa on käsisyöttörako jota käytetään tulostettaessa paksulle paperille, tarroille ja kirjekuorille, jotka syötetään rakoon yksi kerrallaan. Lisätietoja laitteessa käytettävistä tulostusmateriaaleista saat laitteen käyttöoppaasta jonka voit ladata tukisivultamme osiosta Käyttöohjeet.

Tulosta paksulle paperille, tarroille ja kirjekuorille seuraavasti:

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

1. Ennen kuin asetat kirjekuoren tulostimeen, paina niiden kulmat ja sivut mahdollisimman litteiksi.
    Press the corners and sides of the envelopes

2. Avaa takakansi eli luovutusalusta (tulostepuoli ylöspäin).

Open the back cover

3. (Vain kun tulostat kirjekuorille)
    Tulostettaessa kirjekuorille käännä takana oikealla ja vasemmalla olevat vihreät vivut ala-asentoonsa kuten kuvasta näkyy. Jätä takakansi auki.

Pull down the two gray levers

4. Avaa käsisyöttöraon kansi laitteen etuseinässä.

Open the manual feed cover

5. Siirrä molemmin käsin käsisyöttöraon paperinohjaimet paksun paperin, tarran tai kirjekuoren mukaan.

Slide manual feed paper guides

6. Valitse sovelluksen (esim. Microsoft Word) tulostinasetuksista sivukoko ja tulostusmateriaali (Paper Size ja Media Type) ja muut tarpeelliset asetukset. Valitse myös Paperilähde: Käsisyöttö (Manual).

7. Lähetä tulostustiedot laitteeseen. Laite ilmoittaa näytössä että käsisyöttörakoon voidaan panna paperi.

8. Aseta molemmin käsin paksu paperi, tarra-arkki tai kirjekuori rakoon niin että se koskettaa paperinsyöttörullia. Tulostusmateriaalin se puoli jolle tulostetaan tulee ylöspäin. Parin sekunnin päästä laite ottaa kiinni paperista. Päästä irti. Laite pitää kiinni paperista kunnes tulostus alkaa.

Poista jokainen valmis kirjekuori välittömästi paperitukosten välttämiseksi.

Push paper in manual feed Push paper in manual feed
  9. Kun näyttöön tulee ilmoitus Käsisyöttö (Manual Feed), jatka vaiheesta 8 ja aseta seuraava arkki tai kirjekuori. Toista tämä jokaiselle tulostettavalle sivulle.

10. (Vain kun tulostat kirjekuorille)
    Kun tulostus on valmis, käännä vaiheessa 3 käännetyt vivut takaisin normaaliasentoonsa.

11. Sulje takakansi eli luovutusalusta (tulostepuoli ylöspäin).

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, MFC-9330CDW