MFC-9120CN

Värijauhe pyrkii irtoamaan paperista. (Huono kiinnitys)

Poor fixing

Toimi seuraavasti:

Vaihe 1:

1. Tarkista että tulostuspaperi täyttää käyttöoppaassa annetut vaatimukset.
     Katso "Tulostimessa käytettävät tulostusmateriaalit?".

2. Jokin värikaseteista tai rumpuyksikkö voi olla väärin asennettu.
    Tarkista ohjeet: "Miten rumpuyksikkö vaihdetaan?" ja UKK-sivu "Miten värikasetti vaihdetaan?".
    Jos ongelma jatkuu, siirry vaiheeseen 2.

Vaihe 2:

1. Tarkista että takakannen takana olevat harmaat vivut on käännetty yläasentoon. Toimi näin.

The two gray levers are in the up position.

2. Tarkista että tulostinohjaimen tulostusmateriaalivalinta vastaa käytettyä paperia.

3. Valitse tulostinohjaimesta valintaruutu Paranna värin kiinnitystä ("Improve Toner Fixing").

Jos tämä ei auta riittävästi, valitse tulostusmateriaaliksi Paksumpi paperi (Thicker paper).

HUOM: Eri Windows-versioissa ikkunat voivat olla erinäköisiä.

Windows-tulostinohjain:
    1. Valitse Tulostusmääritykset ("Printing Preferences") ja välilehti Lisäasetukset (Advanced).
    2. Valitse Muut tulostusasetukset ("Other Print Options").
    3. Valitse Paranna tulostuslaatua ("Improve Print Output") ja valitse valintaruutu Paranna värin kiinnitystä ("Improve Toner Fixing"). Napsauta OK.
      Other Print Options

Windows BR-Script-tulostinohjain:
    1. Valitse Tulostusmääritykset ("Printing Preferences") ja napsauta Lisäasetukset (Advanced).
    2. Kohdasta Paranna tulostuslaatua (Improve Print Output) valitse vaihtoehto Paranna värin kiinnitystä ("Improve Toner Fixing"). Napsauta OK.
      Improve Print Output

Macintosh -tulostinohjain:
    1. Avaa ikkuna Print. (Täältä näet miten pääset ikkunaan Print.)
    2. Alasvetovalikosta valitaan "Print Settings".
    3. Osoita Advanced ja sitten "Improve Print Output".
      Improve Print Output
    4. Kohdasta Improve Print Output valitse "Improve Toner Fixing".
      Osoita OK.
      Improve Print Output

Macintosh BR-Script-tulostinohjain:
    [ Mac OS X 10.3.9 tai 10.4 ]
    1. Avaa ikkuna Print. (Täältä näet miten pääset ikkunaan Print.)
    2. Valitse tulostusvalikosta "Printer Features". Kohdasta Feature Sets valitse "Set 3".
    3. Kohdasta Improve Print Output valitse "Improve Toner Fixing".
      Improve Print Output

[ Mac OS X 10.5 ja uudempien käyttäjät ]
    1. Avaa ikkuna Print. (Täältä näet miten pääset ikkunaan Print.)
    2. Valitse tulostusvalikosta "Printer Features". Kohdasta Feature Sets valitse "General 2".
    3. Kohdasta Improve Print Output valitse "Improve Toner Fixing".
      Improve Print Output

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9010CN, MFC-9120CN, MFC-9320CW