MFC-9120CN

Käytössä on Windows. Kun dokumentti skannataan sähköpostin liitetiedostoksi, mitä tiedostomuotoa silloin käytetään ja tarvitseeko tämä tiedostomuoto oman katseluohjelmansa?

Skannattaessa dokumenttia sähköpostin liitetiedostoksi voit käyttää useita eri tiedostomuotoja jotka on lueteltu alla.
Ainakin TIFF ja JPEG tiedostomuodot eivät tarvitse mitään erikoisohjelmaa.

• Windows Bitmap (*.bmp)
  • JPEG (*.jpg)
  • TIFF (*.tif)
  • TIFF Multi-Page (*.tif)
  • Portable Network Graphics (*.png)
  • PDF (*.pdf)
  • Secure PDF (*.pdf)
  • XML Paper Specification (*.xps)
  • XML Paper Specification edellyttää että käyttäjällä on Windows Vista tai Windows 7 tai sitten sovellusohjelma joka tukee XML Paper Specification-tiedostoja.

• Jos valitset tiedostotyypin TIFF tai TIFF Multi-Page, voit valita joko pakatun tai pakkaamattoman tiedoston (Uncompressed” tai “Compressed”).

Tiedostotyypin oletusarvo muutetaan seuraavasti:

1. Avaa ControlCenter ja napsauta ikkunan nappia E-mail oikealla hiirennäppäimellä.

2. Valitse ControlCenter Configuration.

3. Valitse välilehti Ohjelmistopainike (Software Button) tai Laitepainike (Device Button).

ControlCenter3 avulla voit asettaa oletusarvot skannaustoiminnoille jotka käynnistetään painamalla Brotherin ohjauspaneelin Scan-näppäintä muuttamalla välilehtien ControlCenter3 Ohjelmistopainike asetuksia.

• Ohjauspaneelin Scan-näppäimen takana olevat asetukset muutetaan välilehdellä Laitepainike (Device Button).
    • ControlCenter3 ikkunassa olevien näppäimien takana olevat asetukset muutetaan välilehdellä Ohjelmistopainike (Software Button).

4. Valitse tyyppi alasvetovalikosta Tiedostotyyppi (File Type) ja napsauta OK.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-195C, DCP-375CW, DCP-8070D, DCP-8085DN, DCP-9010CN, DCP-J125, DCP-J315W, DCP-J515W, DCP-J715W, MFC-295CN, MFC-8370DN, MFC-8880DN, MFC-9120CN, MFC-9320CW, MFC-J410, MFC-J615W