MFC-9120CN

Miten eri perusvärit saadaan kohdistettua tulosteessa?

Väritulostuksen kohdistuksen säätö voidaan suorittaa kahdella eri tavalla.

Automaattinen rekisteröinti:

1. Paina Menu.
  2. Valitse Tulostin -> Autom.rekist. -> Rekisteröinti (Printer => Auto Regist. => Registration) ja paina OK.
  3. Paina 1 niin rekisteröinti käynnistyy.
  4. Paina Stop/Exit.

Manuaalinen rekisteröinti:

1. Paina Menu.
  2. Valitse Tulostin -> Man.rekist. -> Tulosta kaav. (Printer => Manual Regist. => Print Chart) ja paina OK.
  3. Paina Black (Mono) Start tai Color (Colour) Start niin rekisteröintitaulukko tulostetaan.
  4. Kun rekisteröintitaulukko on tulostettu, valitse Aseta rekist. (Set Regist.) ja anna korjausarvot käsin ja paina OK.
  5. Aloita taulukon kohdasta 1 (magenta), katso mikä väripalkki on tasaisin ja anna sen numero nuoli ylös ja alas-näppäimillä ja paina OK.
    Tee sama taulukon kohdille 2, 3 .... 9.
  6. Paina Stop/Exit.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-9010CN, MFC-9120CN, MFC-9320CW