MFC-9070

Käytössä on Mac OS X. Kun osoitan mitä tahansa Control Center 2.0 toimintoa ohjelma kaatuu tai menee jumiin.

Tässä on kyseessä twain-ohjaimen konflikti toisen skannerin ohjaimen kanssa:

1. Irroita Macintoshin ja Brotherin välinen USB-kaapeli.
  2. Kirjaudu sisään järjestelmänvalvojan oikeuksin.
  3. Poista muiden valmistajien skannerien ohjaimet (katso kansiosta Macintosh HD/Library/Image Capture/TWAIN Data Sources)
  4. Käynnistä Mac uudestaan.
  5. Kun Mac toimii jälleen, tyhjennä Roskakori.
  6. Kytke Macintoshin ja Brotherin välinen USB-kaapeli ja yritä skannata uudestaan.

Skannaus ei edelleenkään toimi:

1. Irroita Macintoshin ja Brotherin välinen USB-kaapeli.
  2. Käynnistä Mac uudestaan.
  3. Kirjaudu sisään järjestelmänvalvojan oikeuksin.
  4. Poista kansio "Brother TWAIN.ds" (Macintosh HD/Library/Image Capture/TWAIN Data Sources/Brother TWAIN.ds).
  5. Käynnistä joko Tulostuskeskus ("Print Center") tai "Printer Setup Utility" (katso kansiosta Macintosh
    HD/Applications/Utilities/Print Center tai kansiosta Printer Setup Utility). Osoita Brotherisi nimeä tulostinlistassa ja poista se osoittamalla kohtaa "Delete".
  6. Vie "Brother"-kansio (Macintosh HD/Library/Printers/Brother) Roskakoriin ja tyhjennä roskakori.
  7. Käynnistä Mac uudestaan.
  8. Asenna MFL-Pro Suite uudestaan Brotherin mukana tulleelta CD-ROM-levyltä.
  9. Kun asennusohjelma tulee kohtaan Installation Type valitse Mukautettu (Customize) ja katso että valintaruuduissa Brother RSP ja BrotherTWAIN on ruksi, osoita Päivitä (Upgrade) ja suorita asennus.
  10. Käynnistä Mac uudestaan kun sitä pyydetään ja kytke Macintoshin ja Brotherin välinen USB-kaapeli.
  11. Koeta toimiiko skannaus nyt. Asenna muut skannerit jos niitä tarvitaan.

Värimustesuihkumallien käyttäjät: Jos halutaan poistaa Brotherin väriprofiilit, poista kansion "ColorSync" alikansiosta Profiles tiedosto "Brother xxxxx".

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-130C, DCP-330C, DCP-540CN, DCP-750CW, MFC-210C, MFC-240C, MFC-410CN, MFC-440CN, MFC-5440CN, MFC-5840CN, MFC-5860CN, MFC-620CN, MFC-7420, MFC-7820N, MFC-8440, MFC-845CW, MFC-8840D, MFC-8840DN, MFC-9070, MFC-9420CN