MFC-8950DW

Tukos, sisäosa

Jos näyttöön tulee ilmoitus Tukos, sisäosa ("Jam Inside"), toimi seuraavasti.

HUOM: Kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia ja voivat erota sinun Brotheristasi.

1. Anna laitteen olla virta päällä käyttämättä 10 minuuttia, jotta sen sisällä oleva tuuletin jäähdyttää laitteen erittäin kuumat sisäosat.
  2. Vedä paperikasetti kokonaan ulos laitteesta.

Pull out Tray 1

3. Vedä juuttunut paperi hitaasti ulos molemmin käsin.

Juuttunut paperi on helpompi saada ulos, kun vedät sitä alaspäin.

Pull out jammed paper
  4. Avaa etukansi painamalla etukannen vapautusvipua.

Open the front cover

5. Vedä hitaasti rumpu- ja värikasettiyksikkö ulos. Paperitukos voi tulla ulos yhdessä rumpu- ja paperikasettiyksikön kanssa, tai paperi voi tässä yhteydessä irrota, jolloin sen voi vetää ulos laitteesta.

Take out the drum unit and toner cartridge assembly

• Heti laitteen käytön jälkeen eräät sen sisällä olevat osat ovat äärimmäisen kuumia. Odota laitteen jäähtymistä, ennen kuin kosketat laitteen sisäosia.

Avoid touching the front side hot area

• Rumpu- ja värikasettiyksikkö kannattaa asettaa esimerkiksi talouspaperin päälle, koska siitä voi valua ulos väriä.
  • Käsittele rumpu- ja värikasettiyksikköä varovasti. Jos väriainetta roiskuu käsille tai vaatteille, pyyhi ne välittömästi tai huuhtele ne kylmällä vedellä.
  • ÄLÄ koske alla olevassa kuvassa nuolilla esitettyihin sähkökontakteihin, jotta staattinen sähkö ei vahingoita laitetta.

Avoid touching the electrodes

Rumpuyksikkö ja värikasetti ovat kaksi erillistä osaa. Varmista, että kumpikin on asennettu sisään yhdessä. Jos värikasetti laitetaan laitteeseen ilman rumpuyksikköä, näkyviin voi tulla Rumpuvirhe- tai Tukos sisällä -viesti ja tulostus ei toimi.

1. Paina vihreä lukitusvipu alas ja ota värikasetti pois rumpuyksiköstä. Poista rumpuyksikössä mahdollisesti oleva paperitukos.

Remove the toner cartridge

2. Aseta värikasetti takaisin rumpuyksikköön siten, että kuulet sen lukittuvan paikoilleen. Jos asetat kasetin oikein, rumpuyksikön vihreä lukitusvipu nousee automaattisesti.

Put the toner cartridge back into the drum unit

Varmista, että värikasetti on oikein paikoillaan, sillä muutoin se saattaa irrota rumpuyksiköstä.

3. Aseta rumpu- ja värikasettiyksikkö takaisin laitteeseen.

Put the drum unit and toner cartridge assembly back

4. Sulje laitteen etukansi.

5. Aseta paperikasetti takaisin laitteeseen.

Jos sammutat laitteen, kun näytössä näkyy Tukos, sisäosa, laite tulostaa tietokoneesta epätäydellisiä tietoja. Ennen kuin sammutat laitteen, peruuta tulostustyö tietokoneessa.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-8110DN, DCP-8250DN, MFC-8510DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT