MFC-8950DW

Yritin lähettää faksin mutta näyttöön tuli Rajoitettu ("FAX # Restricted"). Mitä tehdä?

Ilmoitus tarkoittaa että yritit lähettää faksin ulos ja laitteessa on valintarajoitus päällä.

Valintarajoitus (Dial Restrict) on Brotherin toiminto jolla estetään käyttäjiä lähettämästä fakseja vääriin numeroihin. Voit asettaa rajoituksia manuaalisen numerovalinnan, pikavalintanäppäimien ja lyhytvalinnan käytössä.

Voit asettaa kolmenlaisia valintarajoituksia:

EI:
Valinnalla EI laite ei rajoita valintaa.

SYÖTÄ # 2X
:
Jos valitset SYÖTÄ # 2X (Enter # twice), laite pyytää antamaan faxnumeron kahdesti ja valitsee numeron vain jos molemmat antamasi numerot ovat samat. Jos toinen on väärin, näyttöön tulee Rajoitettu (Fax # Restricted).

KYLLÄ
:
Jos valitset kyllä, laite rajoittaa numerovalintaa.

Voit asettaa seuraavanlaisia rajoituksia:

VALINTANÄPPÄINTEN RAJOITUS - Rajoittaa numerovalintaa numeronäppäimillä

1. Paina Menu, Faksaus (Fax), Valintaraj. (Dial Restrict) ja Näppäimistö (Dial Pad).

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä EI, SYÖTÄ # 2X tai KYLLÄ (OFF, ENTER # TWICE tai ON).

3. Paina OK.

4. Paina STOP/EXIT.

PIKAVALINTARAJOITUS - Rajoittaa pikavalintamuistin käyttöä

1. Paina Menu, Faksaus (Fax), Valintaraj. (Dial Restrict) ja Pikavalinta (One Touch Dial).

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä EI, SYÖTÄ # 2X tai KYLLÄ (OFF, ENTER # TWICE tai ON).

3. Paina OK.

4. Paina Stop/Exit.

LYHYTVALINTARAJOITUS - Rajoittaa lyhytvalintamuistin käyttöä

1. Paina Menu, Faksaus (Fax), Valintaraj. (Dial Restrict) ja Lyhytvalinta (Speed Dial).

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä EI, SYÖTÄ # 2X tai KYLLÄ (OFF, ENTER # TWICE tai ON).

3. Paina OK.

4. Paina Stop/Exit.

• Asetus SYÖTÄ # 2X ei toimi jos käytät ulkoista puhelinta tai painat näppäintä Hook, Hook/Hold, Hold, Speaker Phone tai Tel/R ennen numerovalintaa. Laite ei pyydä toistamaan numeroa.

• Valintarajoitus ei toimi uudelleenvalintaa käytettäessä (näppäin Redial/Pause).

• Jos valitset KYLLÄ tai SYÖTÄ # 2X, et voi käyttää sarjalähetystä etkä voi yhdistellä lyhytvalintanumeroita numerovalinnassa.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-8370DN, MFC-8880DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT