MFC-8950DW

Miten skannataan useita sivuja yhteen tiedostoon kun oletusarvona jokainen sivu talletetaan omaan tiedostoonsa?

Jotta voisit skannata useita sivuja yhteen tiedostoon, sinun täytyy asettaa skannausohjelma käyttämään tiedostotyyppiä joka tukee monisivuista tiedontalletusta. Toimi seuraavasti:

Skannattaessa voit syöttää alkuperäiset joko automaattisesta dokumentinsyöttölaitteesta tai valotustasolta.

Täältä näet miten dokumentit syötetään automaattisesta dokumentinsyöttölaitteesta.
Täältä näet miten dokumentit syötetään valotustasolta.

Skannaus automaattisesta dokumentinsyöttölaitteesta

-> Täältä näet miten skannataan ControlCenter4 Windows-version Perustilassa.
-> Täältä näet miten skannataan ControlCenter4 Windows-version Edistyneessä tilassa.
-> Täältä näet miten skannataan ControlCenter2 Macintosh-versiolla.

<Miten skannataan ControlCenter4 Windows-version Perustilassa>

1. Aseta skannattava dokumentti dokumentinsyöttölaitteeseen (ADS).

2. Valitse välilehti SCAN.

3. Valitse Asiakirjan tyyppi ja Skannauskoko.

4. Napsauta Scan.
    image

5. Skannattu kuva näkyy ikkunassa. Voit muokata kuvaa tarvittaessa.

6. Valitse Save tai Send E-mail.

image

7. Ikkunassa voit tehdä asetuksia. Kohdassa Tiedostotyyppi (File Type) valitse tiedostomuoto joka sallii monisivuisen dokumentin tallettamisen samaan tiedostoon:

1. TIFF Multi-Page (*.tif)
    2. PDF (*pdf)
    3. Secure PDF (*.pdf)
    4. XML Paper Specification (*.xps)

8. Valitse OK.
    image

<Miten skannataan ControlCenter4 Windows-version Edistyneessä tilassa>

1. Aseta skannattava dokumentti dokumentinsyöttölaitteeseen (ADS).

2. Valitse välilehti Scan.

image

3. Napsauta oikealla hiirennäppäimellä kuvaketta Kuva (Image), Tiedosto (File) tai Sähköposti (E-mail), valitse Näppäimen asetukset (Button settings).

image

4. Skannausasetusikkuna avautuu. Ikkunat ovat eri malleilla erilaisia.

5. Ikkunassa voit tehdä asetuksia. Kohdassa Tiedostotyyppi (File Type) valitse tiedostomuoto joka sallii monisivuisen dokumentin tallettamisen samaan tiedostoon:

1. TIFF Multi-Page (*.tif)
    2. PDF (*pdf)
    3. Secure PDF (*.pdf)
    4. XML Paper Specification (*.xps)

6. Valitse OK.
    image

7. Valitse haluttu skannaustyyppi. Valinnat ovat: Kuva (Image), Sähköposti (E-mail) ja Tiedosto (File).

<Miten skannataan ControlCenter2 Macintosh-versiosta>

1. Aseta skannattava dokumentti dokumentinsyöttölaitteeseen (ADS).

2. Osoita Configuration -> Button Settings -> SCAN.

3. Valitse haluttu skannaustyyppi. Valinnat ovat: Kuva (Image), Sähköposti (E-mail) ja Tiedosto (File).

image

4. Skannausasetusikkuna avautuu. Ikkunat ovat eri malleilla erilaisia.

image

5. Valitse välilehti Ohjelmistopainike (Software Button).

6. Kohdassa Tiedostotyyppi (File Type) valitse tiedostomuoto joka sallii monisivuisen dokumentin tallettamisen samaan tiedostoon:

1. TIFF Multi-Page (*.tif)
    2. PDF (*pdf)
    3. Secure PDF (*.pdf)

7. Valitse OK.

8. Valitse haluttu skannaustyyppi. Valinnat ovat: Kuva (Image), Sähköposti (E-mail) ja Tiedosto (File).

Skannaus valotustasolta

Macintoshissa monisivuisen dokumentin tallettamiseen samaan tiedostoon tarvitaan ohjelma Presto! PageManager. Presto! PageManager toimitetaan laitteen mukana CD-ROMilla ja se yleensä asennetaan MFL-Pro Suiten kanssa.

-> Täältä näet miten skannataan ControlCenter4 Windows-version Perustilassa.
-> Täältä näet miten skannataan ControlCenter4 Windows-version Edistyneessä tilassa.
-> Täältä näet miten skannataan ControlCenter2 Macintosh-versiolla.

<Miten skannataan ControlCenter4 Windows-version Perustilassa>

1. Nosta dokumenttikansi.

2. Aseta dokumentti kuvapuoli alaspäin valotustasolle.

3. Sulje dokumenttikansi.

4. Valitse välilehti SCAN.

5. Valitse Custom ja Scan size.

6. Valitse Custom Settings.

image

7. Avautuu ikkuna Custom Scan Settings. Voit muuttaa skannausasetuksia, aseta ruksi valintaruutuun Manual multi-page scan ja valitse OK.

image

8. Valitse Scan. Skannaus käynnistyy.

image

9. Kun skannaus on valmis, kysytään haluatko skannata useampia sivuja. Jos haluat, aseta seuraava sivu valotustasolle ja valitse Continue. Kun skannaus on valmis, valitse Finish.

image

10. Skannattu kuva näkyy ikkunassa. Voit muokata kuvaa tarvittaessa toimintonäppäimillä.

11. Napsauta Talleta (Save) tai Sähköposti (Send E-mail).

image

12. Ikkunassa voit tehdä asetuksia. Kohdassa Tiedostotyyppi (File Type) valitse tiedostomuoto joka sallii monisivuisen dokumentin tallettamisen samaan tiedostoon:

1. TIFF Multi-Page (*.tif)
    2. PDF (*pdf)
    3. Secure PDF (*.pdf)
    4. XML Paper Specification (*.xps)

13. Valitse OK.
    image

<Miten skannataan ControlCenter4 Windows-version Edistyneessä tilassa>

1. Nosta dokumenttikansi.

2. Aseta dokumentti kuvapuoli alaspäin valotustasolle.

3. Sulje dokumenttikansi.

4. Valitse välilehti SCAN.

image

5. Napsauta oikealla hiirennäppäimellä kuvaketta Kuva (Image), Tiedosto (File) tai Sähköposti (E-mail), valitse Painikeasetukset (Button settings).

image

6. Skannausasetusikkuna avautuu. Ikkunat ovat eri malleilla erilaisia.

7. Ikkunassa voit tehdä asetuksia. Kohdassa Tiedostotyyppi (File Type) valitse tiedostomuoto joka sallii monisivuisen dokumentin tallettamisen samaan tiedostoon:

1. TIFF Multi-Page (*.tif)
    2. PDF (*pdf)
    3. Secure PDF (*.pdf)
    4. XML Paper Specification (*.xps)

8. Voit muuttaa skannausasetuksia, aseta ruksi valintaruutuun Manual multi-page scan.

9. Valitse OK.
    image

10. Valitse haluttu skannaustyyppi. Valinnat ovat: Kuva (Image), Sähköposti (E-mail) ja Tiedosto (File). Skannaus käynnistyy.

11. Kun skannaus on valmis, kysytään haluatko skannata useampia sivuja. Jos haluat, aseta seuraava sivu valotustasolle ja valitse Continue. Kun skannaus on valmis, valitse Finish.

image

<Miten skannataan Presto! PageManager Macintosh-versiolla>

1. Nosta dokumenttikansi.

2. Aseta dokumentti kuvapuoli alaspäin valotustasolle.

3. Sulje dokumenttikansi.

4. Kaksoisosoita työpöydän Presto! PageManager-kuvaketta tai osoita Macintosh HD -> Application -> Presto! PageManager 9 for BR -> Presto! Page Manager SE 9.app.

5. Osoita File -> Acquire Image Data.

image

6. Muuta skannausasetuksia ja osoita Start.

image

7. Aseta seuraava sivu valotustasolle ja toista kohdat 5-6 kunnes kaikki sivut on skannattu.

8. Valitse ne sivut jotka on tarkoitus tallettaa samaan tiedostoon.

image

9. Osoita Tool -> Merge All Files into a Single PDF.

image

10. Kirjoita tiedostonimi ja osoita Save.

image

11. Kaikki sivut talletetaan yhteen PDF-muotoiseen tiedostoon valitsemaasi kansioon.

image

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7065DN, DCP-8110DN, DCP-8250DN, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW, MFC-8510DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW, MFC-J5910DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW