MFC-8870DW

Kuinka Brotherissa säädetään äänimerkin äänenvoimakkuutta?

Kun äänimerkki on käännetty päälle, se kuuluu aina painettaessa jotain näppäintä, painettaessa väärää näppäintä ja kun faxviesti on lähetetty tai vastaanotettu (vain MFC-mallit). Äänenvoimakkuudelle on kolme eri tasoa ja Ei (äänimerkki ei kuulu).

1. Paina Menu.
  2. Valitse nuoli ylös- ja alas-näpppäimillä Yleiset asetukset (General Setup).
  3. Paina OK tai Set.
  4. MFC-käyttäjät :
    Valitse nuoli ylös- ja alas-näpppäimillä Äänen voimakkuus (Volume). Paina OK tai Set.
    DCP-käyttäjät :
    Jatka kohdasta 5.
  5. Valitse nuoli ylös- ja alas-näpppäimillä Äänimerkki (Beeper).
  6. Paina OK tai Set.
  7. Valitse nuoli ylös- ja alas-näpppäimillä Ei, Hiljaa, Keski tai Kovaa (Off, Low, Med tai High).
  8. Paina OK tai Set.
  9. Paina Stop/Exit.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7010, DCP-7010L, DCP-8060, DCP-8065DN, DCP-9040CN, DCP-9042CDN, DCP-9045CDN, MFC-8460N, MFC-8860DN, MFC-8870DW, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9840CDW