MFC-8870DW

Skannaa sähköpostiin (Scan to Email) ei toimi Outlook2002:n, Outlook2003:n tai Outlook2007:n kanssa.  Mitä voin tehdä?

Jos olet lisännyt Outlook2002, Outlook 2003 tai Outlook2007 sähköposti sovelluslistaan manuaalisesti, sinun on poistettava ne sähköpostisovelluksen listasta ja päivitettävä ConrolCenter2 noudattaen alla olevia ohjeita:

1. Avaa ControlCenter 2 napsauttamalla oikealla hiiren painikkeella sen kuvaketta ilmaisinpalkissa ja napsauttamalla vasemmalla hiiren painikkeella Open (Avaa).

2. Napsauta oikealla hiiren painikkeella E-mail (Sähköposti ) -kuvaketta ja vasemmalla hiiren painikkeella ControlCenter Configuration (ControlCenter -asetukset).

3. Valitse Software Button (Ohjelmistopainike) -välilehtää ja napsauta Delete (Poista) -painiketta.

4. Valitse manuaalisesti asentamasi ohjelma (esim. Outlook2003) Application Name (Sovelluksen nimi) listasta. Poista sovellus listasta napsauttamalla Delete (Poista) painiketta.

5. Sulje ikkuna napsauttamalla OK.

6. Sulje ControlCenter2 oikealla hiiren painikkeella sen kuvaketta ilmaisinpalkissa ja napsauttamalla vasemmalla hiiren painikkeella Close (Sulje).

7. Päivitä ControlCenter2.
    ** Napsauta tästä päivittääksesi ControlCenter2.

8. Käynnistä uudelleen ControlCenter 2 napsauttamalla Käynnistä => (Kaikki) Ohjelmat => Brother => MFC-XXXX (mallisi nimi) => ControlCenter2.

9. Varmista, että sovellus, jonka haluat käyttää on valittuna sähköpostisovelluslistassa.
    Nyt Scan to Email toimii sovelluksesi kanssa.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-110C, DCP-115C, DCP-117C, DCP-120C, DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-340CW, DCP-7010, DCP-7010L, DCP-8060, DCP-8065DN, MFC-210C, MFC-215C, MFC-3240C, MFC-3340CN, MFC-410CN, MFC-425CN, MFC-5440CN, MFC-5840CN, MFC-620CN, MFC-7420, MFC-7820N, MFC-820CW, MFC-8460N, MFC-8860DN, MFC-8870DW, MFC-9420CN