MFC-8860DN

Skannaus sähköpostiin (Scan to Email) ei toimi Outlook2003 tai Outlook2007 kanssa. Mitä teen? (ControlCenter3 käyttäjät)

ControlCenter3 asetuksissa on mainittu käytettävä sähköpostisovellus. Jos Outlook2003 tai Outlook2007 on lisätty tähän listaan manuaalisesti, se täytyy poistaa asetuksista manuaalisesti ja sen jälkeen ControlCenter3 päivitetään seuraavasti:

Scan to Email ei toimi Outlook2003 tai Outlook2007 kanssa ellei sitä poisteta listalta. Pelkkä ControlCenter3 päivitys ei saa Scan to Email-toimintoa toimimaan.

1. Avaa ControlCenter 3 ikkuna: napsauta systeemitarjottimella olevaa kuvaketta oikealla hiirennäppäimellä ja valitse valikosta Open.

2. Napsauta kuvaketta E-mail oikealla hiirennäppäimellä ja valitse valikosta ControlCenter Configuration.

3. Valitse välilehti Software Button ja napsauta kohtaa Delete.

4. Valitse listasta Application Name manuaalisesti lisätyn sovelluksen nimi, eli Outlook2003 tai Outlook2007. Napsauta kohtaa Delete niin sovellus poistetaan listasta.

5. Napsauta OK niin ikkuna suljetaan.

6. ControlCenter3 suljetaan napsauttamalla systeemitarjottimella olevaa kuvaketta oikealla hiirennäppäimellä ja valitsemalla valikosta Close.

7. Päivitä ControlCenter3.
    **Voit ladata ControlCenter3 päivityksen tästä

8. Käynnistä ControlCenter 3 uudestaaan: napsauta start => (All) Programs => Brother => MFC/ DCP/ FAX-XXXX (mallinimi) => ControlCenter3.

9. Valitse käytettävä sähköpostisovellus ControlCenter 3 asetuksista manuaalisesti.
    Nyt skannaus sähköpostiin toimii sovelluksen kanssa.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-110C, DCP-115C, DCP-117C, DCP-120C, DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-340CW, DCP-7010, DCP-7010L, DCP-8060, DCP-8065DN, MFC-210C, MFC-215C, MFC-3240C, MFC-3340CN, MFC-410CN, MFC-425CN, MFC-5440CN, MFC-5840CN, MFC-620CN, MFC-7420, MFC-7820N, MFC-820CW, MFC-8460N, MFC-8860DN, MFC-8870DW, MFC-9420CN