MFC-8840DN

"Brother MFL-Pro Control Center" tai "ControlCenter2.0" ei ilmesty ruudulle kun asetan asiakirjan ADS-yksikköön.

Varmista ensin, että Brother Resource Manager -ohjelma toimii. Jos ohjelma on käynnissä, liikennevaloikoni näkyy työpöytäsi alapäässä (kts. alla olevaa kuvaa). Jos ikoni ei ole siinä, skannaa sovelluksesta (kuten PaperPort) tai uudelleenkäynnistä tietokoneesi niin Brother Resource Manager aktivoituu. Kun ohjelma on aktivoitu, Brother MFL-Pro Control Center tai ControlCenter2.0 ilmestyy ruudulle automaattisesti.

Jos ongelma ei vielä poistunut, niin selvitä itsellesi oletko muuttanut tai päivittänyt PC:hen alunperin asennettua ohjainta netistä lataamalla ohjaimella. On mahdollista, että väärä päivitys on tullut asennettua tietokoneeseesi. Jos olet muuttanut/päivittänyt ohjainta, on sinun poistettava se ja uudelleen asentaa aikaisempaa, toimivaa, aohjainta. Alla on ohjeet oistamiselle:

Ohjainten poistaminen:

Jos käytössäsi on Windows 95/98/2000, tämä prosessi poistaa sekä USB- että rinnakkaisajurit, vaikkakin valitsisit vain toisen.

1. Tee tilapäiskansio kiintolevylle, esim. c:\brodnt, johon tallentaa ladattava itsepurkautuva tiedosto.

2. Lataa poistotyökalu napsauttamalla tästä.

3. Kun tiedosto on ladattu, kaksoisnapsauta ladattu tiedostoa, niin pakkaus puretaan.
  4. " ZIP Self Decompression" ilmestyy. Napsauta DECOMPRESS.

5. Kun viesti, joka kertoo prosessin olleen onnistunut ilmestyy, napsauta OK.

6. Avaa sen jälkeen luotua kansiota.

7. Kaksoisnapsauta DelInf32 (.exe saattaa näkyä nimen perässä) ikonia. "Brother MFC Uninstaller" käynnistyy.

8. Valitse mallisi  "Please select the MODEL" -valikosta ja valitse kytkentätyyppiä (USB tai rinnakkais) kohdassa "Please select connection type". Napsauta sitten OK.

9. " Complete" ilmestyy. napsauta OK.

10. Uudelleenkäynnistä tietokoneesi. Brother-ohjain on nyt poistettu.

11. Kytke irti Brother-laitteen virtajohto JA USB- tai rinnakkaiskaapeli ennen kuin aloitat uudelleenasennuksen alla olevien ohjeiden mukaan.

Ajurin uudelleenasennuksen vaiheet:

1. Varmista mikä PaperPort-versio sinulla on asennettuna. Se on joko ver.8.0 tai ver.9.0.
    (Tarkista versio näin: Napsauta:Käynnistä->Ohjelmat (Kaikki -) ->PaperPort->Help->About PaperPort...)
  2. Luo kansio Työpöydällesi ja anna sille nimeksi BROTHER. Tämä on se kansio, johon sinun pitää tallentaa ladattua tiedostoa.
  3. napsauta "Lataa" lataaksesi oikean ohjelman.

PaperPort 8.0 käyttäjät:
    Käyttöjärjestelmä  Ohjain
     Windows 98/Me  Lataa
     Windows 2000  Lataa

PaperPort 9.0 käyttäjät:
    Käyttöjärjestelmä  Ohjain
     Windows 98/Me  Lataa
     Windows 2000  Lataa

4. Brotherin Käyttäjälisenssi ilmestyy. Jos hyväksyt sen, napsauta HYVÄKSYN.

5. " Tiedoston lataaminen" ilmestyy. napsauta TALLENNA. " Tallenna nimellä" ilmestyy. Valitse Kohde-ikkunasta TYÖPÖYTÄ ja sieltä kansion, jonka loit kohdassa 2.

6. Napsauta TALLENNA talleentaaksesi tiedoston Työpöydälläsi olevaan kansioon. Ohjaimen lataaminen alkaa.

7. Kun lataus on valmis, siirry Työpöydälle ja kaksoisnapsauta Brother-kansiota. Ladattu tiedosto on kansiossa. Kaksoinapsauta tiedosto.
  8. " ZIP Self Decompression" ilmestyy. Napsauta DECOMPRESS. Tiedostot ilmestyvät BROTHER-kansioon.
  9. Visti, joka ilmoittaa että prosessi oli onnistunut ilmestyy. Napsauta OK.
  10. Kytke FAX/MFC/DCP tietokoneeseesi rinnakkais- tai USB-kaapelilla. Käynnistä FAX/MFC/DCP kytkemällä virtajohto.
  11. Kun "Uusi laite löydetty" -ikkuna ilmestyy napsauta "Seuraava".
  12. Valitse (Recommended) ja napsauta "Seuraava".
  13. Rastita vain "Määritä sijainti" ja napsauta "Seuraava".
  14. Napsauta "Selaa" ja paikallista Brother-tiedosto Työpöydälläsi. Määritä sama kansio, johon purit tiedoston kohdassa  6 ja napsauta "Avaa", sitten "OK".
  15. Varmista, että "Määritä sijainti" on valittuna ja napsauta "Seuraava".
  16. Napsauta "Valmis".
  17. Voit joutua toistamaan VAIHEET 11 - 16 riippuen käyttöjärjestelmää ja liitäntätyyppiä.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-8440, MFC-8840D, MFC-8840DN