MFC-8510DN

Skannaa dokumentti ja talleta skannattu kuva kovalevylle kansioon tai verkkokansioon käyttäen Brotherin SCAN-näppäintä

Voit skannata dokumentin ja talletaa skannatun kuvan kovalevylle kansioon tai verkkokansioon useilla eri tavoilla, seuraavassa se tehdään painamalla Brotherin ohjauspaneelin SCAN-näppäintä.

Jos haluat muuttaa skannausasetuksia, täältä näet miten muutetaan skannausasetuksia.

1. Aseta asiakirja.
  2. Paina SCAN.
  3. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Skannaus tietokoneelle (Scan to PC). Paina OK.
  4. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä Skannaus tiedostoon (File). Paina OK.
  5. (Verkkokäyttäjille)
    1. Valitse nuoli ylös- ja alas-näppäimillä tietokone joka ottaa skannatun tiedon vastaan.
      Huom:
      Jos tietokoneesi nimeä ei näy näytössä, katso muilta UKK-sivuilta miten silloin toimitaan.
    2. Paina OK.
    3. Jos nestekidenäytössä näkyy kehotus antaa PIN-koodi, kirjoita kohdetietokoneen 4-numeroinen PIN-koodi ohjauspaneelissa ja paina OK.
  6. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Skannaa (Start Scan). Paina OK.
  7. Paina Start.

Skannauksen voi suorittaa tietokoneesta käsin ControlCenter-ohjelmalla. Ohjeet ControlCenterin käytöstä Windows/ Macintosh-ympäristössä löydät vastaavalta UKK-sivulta.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-1510, DCP-1512, DCP-8110DN, MFC-8510DN