MFC-8460N

Miten kuitataan näytön virheilmoitus Tark. paperikoko ("Check Paper Size")?

Ilmoitus Tarkista paperikoko tulee jos tulostimeen ladattu paperi ei vastaa kooltaan tulostimesta tai tulostinohjaimesta valittua paperia.

Kopioinnissa on käytettävissä yhdeksän eri paperikokoa: A4, Letter, Legal, Executive, A5, A6, B5, B6 ja Folio. MFC-käyttäjät voivat tulostaa faxviestit käyttäen neljää eri paperikokoa: A4, Letter, Legal, Folio. Paperikasetissa #2 ei voi käyttää paperikokoa A6.
Kun lisäät paperikasettiin erikokoista paperia, joudut muuttamaan samalla paperikokoasetusta jotta laite pystyy tulostamaan tätä kokoa käyttäen.

1. Tarkista että paperi on ladettu oikein paperikasettiin seuraavasti:

1. Vedä paperikasetti kokonaan ulos.
    2. Selaa paperinippu hyvin paperitukosten ja syöttöhäiriöiden välttämiseksi.
    3. Siirrä kasetin paperinohjaimet paperipinoon kiinni painamalla sinistä paperiohjaimen vapautusnappia joka on oikealla puolella. Tarkista että ohjaimet ovat tukevasti paikoillaan.

Jos haluat käyttää paperikokoa "legal", paina kasetin takana olevaa sinistä vipua ja vedä kasetin takaseinä auki jolloin kasetin pituus kasvaa. Jos kasetti ei tahdo liikkua, sininen vipu voi olla lukittu; siirrä lukitusvipua niin että lukitus aukeaa ja vedä kasetin takaseinästä. Aseta legal-paperia kasettiin ja siirrä kasetin paperinohjaimet paperipinoon kiinni painamalla sinistä paperiohjaimen vapautusnappia myös kasetin takana. Siirrä lukitusvipua niin että lukitus menee päälle (siirrä vipua kohti paperipinoa).

1. Lisää paperia paperikasettiin. Kasettiin mahtuu 250 arkkia 80 g/m2 paperia. Älä pane kasettiin liikaa paperia. Kasetissa on paperin suurimman korkeuden merkki vasemman ja oikean paperinohjaimen yläosassa (muovissa oleva "V" muotoinen kolo).

Jos käytät erikoista tulostusmateriaalia jota tulostin syöttää huonosti paperikasetista, yritä käyttää kasetin sijaan monitoimitasoa.

1. Työnnä paperikasetti sisään laitteeseen pohjaan asti ja taita ulostulevan paperin tuki auki ennen tulostusta.

2. Aseta paperikoko seuraavasti:

1. Paina Menu.
    2. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimellä Yleiset asetukset (General Setup) ja paina OK.
    3. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimellä Paperikoko (Paper Size) ja paina OK.
    4. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimellä oikea paperikasetti ja paina OK.
      Valitse MT-alu., Kasetti 1 tai Kasetti 2 (MP tray, Tray#1 tai Tray#2 (jos lisäpaperikasetti on asennettu).
    5. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimellä tässä kasetissa käytettävän paperin koko.
    6. Paina OK.
    7. Paina Stop/Exit.

3. Voit kokeilla toimiiko paperikoko tulostamalla käyttäjän asetukset:

1. Paina Menu.
    2. MFC-käyttäjät :
      Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimellä Tul.raportti (Print Report) ja paina OK.
      DCP-käyttäjät :
      Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimellä Yleiset asetukset (General Setup) ja paina OK.
    3. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimellä Käytt.aset. (User Settings) ja paina OK.
    4. Paina Start.

Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Brother-tukeen.

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-8060, DCP-8065DN, MFC-8460N, MFC-8860DN, MFC-8870DW