MFC-820CW

Skannaa useita sivuja yhdeksi tiedostoksi sen sijaan, että kukin skannaus tallennetaan omaan tiedostoon.

Jotta monisivuinen asiakirja voidaan skannata yhdeksi tiedostoksi, skannaus on määritettävä käyttämään tiedostotyyppiä, joka tukee monisivuisia asiakirjoja.  Toimi seuraavasti:

Kun skannaat asiakirjan, voit käyttää joko ADF:ää (automaattinen asiakirjan syöttölaite) tai skannerin lasia.

Jos haluat nähdä, miten voit skannata useita sivuja yhdeksi tiedostoksi ADF:n avulla, napsauta tästä.
Katso täältä miten voit skannata useita sivuja yhteen tiedostoon skannerin lasilta.

Skannaaminen automaattisella asiakirjansyöttölaitteella

Vaihe 1: Määritä Scan to -toiminto

Kahdessa ensimmäisessä vaiheessa on ohjeet erikseen Windowsille ja Macintoshille. Noudata tietokoneesi ohjeita ja jatka sitten vaiheesta 3.

Windows-käyttäjille:

1. Avaa ControlCenter.

(Windows 2000/ Windows XP/ Windows Vista/ Windows 7)
    Valitse Windows/start -> (All) Programs -> Brother -> [malli] (Missä [malli] on tulostimesi malli) -> ControlCenter.
    ControlCenter-sovelluksen kuvake lisätään tehtäväalueelle joka on näytön alareunassa tietokoneen kellon lähellä. (Se on sininen neliö, jossa on kirjaimet CCX.)

(Windows 8 tai uudempi) jos sovellettavissa* *
    : Klikkaa tästä nähdäksesi käyttöjärjestelmien yhteensopivuustiedot.

1. (Windows 8)
      Napsauta Käynnistä-näytössä DownArrow. Jos DownArrow ei näy Käynnistä-näytössä, napsauta hiiren kakkospainikkeella tyhjää kohtaa ja napsauta sitten palkissa Kaikki sovellukset.

(Windows 10)
      Valitse start_win10 (Start) => (All apps =>) Brother.
    2. Valitse Brother Utilities.
    3. Valitse mallinimi alasvetoluettelosta.
    4. Napsauta ControlCenter.
      ControlCenter-sovelluksen kuvake lisätään tehtäväalueelle joka on näytön alareunassa tietokoneen kellon lähellä. (Se on sininen neliö, jossa on kirjaimet CCX.)

2. Avaa ohjelman ikkuna kaksoisnapsauttamalla tehtäväalueella olevaa ControlCenter-kuvaketta. Siirry VAIHEESEEN 3.

taktray_win

Macintosh-käyttäjät:

1. Avaa ControlCenter valitsemalla Macintosh HD -> Library -> Printers -> Brother -> Utilities -> ControlCenter -> ControlCenter.app
    ControlCenter-sovelluksen kuvake lisätään tehtäväalueelle joka on näytön alareunassa tietokoneen kellon lähellä.

tasktray_mac

2. Napsauta tehtäväalueella olevaa ControlCenter-kuvaketta ja avaa ohjelman ikkuna napsauttamalla Avaa.

<moderni käyttöliittymä>
    moderni

<Klassinen käyttöliittymä>
    klassista
  1. Napsauta Configuration -> SCAN.

2. Valitse haluamasi skannaustyyppi.  Vaihtoehdot ovat: Kuva, sähköposti ja tiedosto.  Avautuu skannausasetusikkuna (Scan to Configuration).

3. Näyttöön avautuu Scan to Configuration - ikkuna.

<Windows-käyttäjille>
    config_win

<Macintosh-käyttäjille>
    config_mac

4. Software Button - välilehti määrittää Scan to -painikkeen ControlCenter-ohjelmiston käyttöliittymässä.  Device Button taas määrittää Brother-laitteen Scan to-näppäimen käyttöä.  Valitse haluttu asetus.

5. Valitse tiedostotyyppi-kohdassa vaihtoehto, joka sallii monisivuiset asiakirjat:

A) PDF (*.PDF)
    b) TIFF Multi-Page # pakkaamaton (*.tif)
    c) TIFF Multi-Page # pakattu (*.tif)

6. Napsauta OK.

Vaihe 2-1: Voit käyttää skannausta ControlCenteristä

1. Aseta skannattava asiakirja automaattiseen asiakirjansyöttölaitteeseen (ADF).

2. Käynnistä ControlCenter vaiheessa 1 annettujen ohjeiden mukaisesti .

3. Napsauta SKANNAUS- valikosta hiiren kakkospainikkeella sitä skannaustapaa, jonka haluat suorittaa Kuva, sähköposti tai Tiedosto.

4. Asiakirja skannataan nyt yhteen tiedostoon.

Vaihe 2-2: Voit käyttää skannausta Brotherista

1. Varmista, että ControlCenter on käynnistetty noudattamalla vaiheen 1 ohjeita.
  2. Aseta skannattava asiakirja automaattiseen asiakirjansyöttölaitteeseen (ADF).

3. Paina Brotherin Scan to-näppäintä.

4. Vieritä nuolinäppäimellä ylös- tai alaspäin ja valitse skannaustapa: Kuvan, sähköposti tai tiedosto.

5. Paina OK.

6. Aloita skannaus painamalla Start, Black (Mono) Start tai Color (Colour) Start .  Asiakirja skannataan nyt yhteen tiedostoon.

Skannaus skannerin lasilta

Jos haluat skannata useita sivuja yhteen tiedostoon, sinun on käytettävä ScanSoft PaperPort- tai Presto-sovellusta.

ScanSoft™ PaperPort -™ ohjelmisto tai Presto! PageManager on saatavana laitteesi asennusCD-levyllä.

Windows-käyttäjille:

Seuraa alla olevia ohjeita skannataksesi ScanSoft Paperportin avulla.

1. Nosta asiakirjakansi.

2. Aseta asiakirja kuvapuoli alaspäin valotustasolle.

3. Sulje asiakirjakansi.

4. Avaa ScanSoft™ PaperPort™.

(Windows 2000/ Windows XP/ Windows Vista/ Windows 7)
    Napsauta Start => Kaikki ohjelmat => ScanSoft PaperPort xx => PaperPort.
    (”xx” vaihtelee PaperPort-versiosi mukaan.)

(Windows 8 tai uudempi) jos sovellettavissa* *
    : Klikkaa tästä nähdäksesi käyttöjärjestelmien yhteensopivuustiedot.

(Windows 8)

1. Napsauta Start-näytössä DownArrow. Jos DownArrow ei näy Käynnistä-näytössä, napsauta hiiren kakkospainikkeella tyhjää kohtaa ja napsauta sitten palkista Kaikki sovellukset.
    2. Valitse PaperPort.

(Windows 10)
    Napsauta Start_win10 (Käynnistä) => (kaikki sovellukset =>) Nuance PaperPort => PaperPort.

5. Valitse skanneri (1) ja skannausprofiili (2) ja paina paneelin SKANNAUSPAINIKETTA (3). Laite aloittaa sitten skannauksen.

(Jos paneelia ei näy näytön vasemmalla puolella, valitse File => Scan tai Get Photo tai Scan.)

PaperPort 11SE -käyttäjien paneeli™ :

paperport11

PaperPort 9.0se -käyttäjien paneeli® :

paperport9

1. Kun skannaus on valmis, se kysyy, haluatko skannata lisää sivuja.
    (Jos käytössä on PaperPort® 9.0SE, valitse PERUUTA, kun skannaus on valmis. Sitten sinua pyydetään skannaamaan lisää sivuja Scan More Sages - valinnalla.)

Jos haluat skannata lisää sivuja, laita seuraava asiakirja skannerilasiin ja paina Skannaa lisää sivuja - painiketta (4).
    Kun olet skannannut kaikki asiakirjasi, napsauta Valmis- painiketta (5). Tiedosto tallennetaan My PaperPort -dokumentteihin.

paperport

Macintosh-käyttäjät:

Seuraa alla olevia ohjeita skannataksesi Presto PageManager-ohjelmalla:

1. Nosta asiakirjakansi.

2. Aseta asiakirja kuvapuoli alaspäin valotustasolle.

3. Sulje asiakirjakansi.

4. Kaksoisklikkaa Prestoa! PageManager-pikakuvaketta työpöydällä. Tai klikkaa Leopard => Application => Presto! PageManager.
    (Vaiheet voivat vaihdella Macintosh-versiosi mukaan.)

5. Napsauta File => Acquire Image Data.

kuva

6. Napsauta Start.

kuva

7. Laita seuraava asiakirja skannerin lasille ja napsauta Aloita uudelleen.

8. Kun olet skannannut kaikki asiakirjasi, valitse Peruuta.

kuva

9. Oranssin reunan ympäröimä tiedosto sisältää kaikki skannatut sivut. Sivujen kokonaismäärä näytetään oikeassa alakulmassa.

kuva

10. Valitse Tiedosto -> Tallenna PDF...

kuva

11. Määritä tiedoston nimi ja kansio ja valitse Tallenna.

kuva

12. Tiedostoista tulee yksi PDF-tiedosto kuten alla, ja se tallennetaan valitsemaasi kansioon.

kuva

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-110C, DCP-115C, DCP-117C, DCP-120C, DCP-130C, DCP-135C, DCP-145C, DCP-150C, DCP-165C, DCP-195C, DCP-310CN, DCP-315CN, DCP-330C, DCP-340CW, DCP-350C, DCP-357C, DCP-375CW, DCP-385C, DCP-540CN, DCP-560CN, DCP-585CW, DCP-6690CW, DCP-7010, DCP-7010L, DCP-7030, DCP-7040, DCP-7045N, DCP-750CW, DCP-770CW, DCP-8060, DCP-8065DN, DCP-8070D, DCP-8085DN, DCP-9010CN, DCP-9040CN, DCP-9042CDN, DCP-9045CDN, DCP-J715W, MFC-210C, MFC-215C, MFC-240C, MFC-250C, MFC-260C, MFC-290C, MFC-295CN, MFC-3240C, MFC-3340CN, MFC-3360C, MFC-410CN, MFC-425CN, MFC-440CN, MFC-465CN, MFC-490CW, MFC-5440CN, MFC-5840CN, MFC-5860CN, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-620CN, MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-7320, MFC-7420, MFC-7440N, MFC-7820N, MFC-7840W, MFC-820CW, MFC-8370DN, MFC-8440, MFC-845CW, MFC-8460N, MFC-885CW, MFC-8860DN, MFC-8870DW, MFC-8880DN, MFC-9120CN, MFC-9320CW, MFC-9420CN, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9840CDW, MFC-990CW, MFC-J410, MFC-J615W