MFC-7860DW

Talleta puhelinnumerot Brotherin muistiin numerovalintaa varten.
(Niille jotka ovat asentaneet Brotheriin Internet fax-toiminnon.)

Brotherin muistiin voi tallettaa puhelinnumeroita sekä Pika- että Lyhytvalintamuistiin. Numerot eivät poistu muistista vaikka laitteesta katkaistaan virta.

VAIHE A: PIKAVALINTANUMEROIDEN TALLETUS

Laitteessa on 4 Pikavalintanäppäintä joiden taakse voit tallettaa 8 fax- tai puhelinnumeroa automaattista numerovalintaa varten.

• Pikavalintanumeroita voi tallettaa ohjauspaneelista vaiheessa 1.

• Muistiin talletettua Pikavalintanumeroa käytetään vaiheessa 2.

VAIHE 1: PIKAVALINTANUMEROIDEN TALLETUS OHJAUSPANEELISTA

Pikavalintanäppäimet eivät ole sama asia kuin numeronäppäimet. Pikavalintanäppäimiä on vain neljä ja ne ovat ohjauspaneelin vasemmalla puolella. Pikavalintanumeroita talletetaan seuraavasti:

Jos laitteessa on käytössä Internet Fax-toiminto, voit tallettaa myös sähköpostiosoitteen.

image

1. Paina pikavalintanäppäintä jonka taakse numero tai sähköpostiosoite halutaan tallettaa. Jos näppäin on vapaa, näyttöön tulee Rekisteröi nyt? ("Register Now?"). Valitse Kyllä painamalla 1.

Pikavalintanäppäimet numero 5 ... 8 saadaan käyttöön painamalla ensin näppäin SHIFT alas, pitämällä alhaalla ja sitten painamalla oikeaa Pikavalintanäppäintä.

2. Valitse nuoli ylös tai alas-näppäimillä talletettavan numeron tyyppi. Paina OK.

Valinnat ovat seuraavat:

• Fax/Puh
    • IFAX
    • Läh. väri PDF
    • Läh. väri JPG
    • Läh. väri XPS
    • Läh. harmaa PDF
    • Läh. harmaa JPG
    • Läh. harmaa XPS
    • Läh. M/V PDF
    • Läh. M/V TIFF

3. Tee jompikumpi:

• Jos valitsit Fax/Puh vaiheessa 2, kirjoita fax- tai puhelinnumero numeronäppäimistöltä.

Numeron suurin pituus on 20.

Saat numeroon tauon painamalla REDIAL/PAUSE-näppäintä. Tauon pituus on 3,5 sekuntia.

Saat numeroon useamman tauon painamalla REDIAL/PAUSE-näppäintä useampia kertoja.

• Jos valitsit numeron tyyppiä sähköposti (Läh.) tai IFAX vaiheessa 2, anna sähköpostiosoite numeronäppäimistöltä.

Sähköpostiosoitteen pituus on enintään 60 merkkiä.
  • Jos valitsit vaihtoehdon sähköposti (Läh.) vaiheessa 2 ja talletit sähköpostiosoitteen, voit käyttää sähköpostiosoitetta vain kun Brother on skannaustilassa.

• Jos valitsit vaihtoehdon IFAX vaiheessa 2 ja talletit sähköpostiosoitteen, voit käyttää sähköpostiosoitetta vain kun Brother on faxtilassa.

1. Paina OK.

2. Tee jompikumpi:

• Talleta pelkkä numero tai sähköpostiosoite ilman nimeä jatkamalla vaiheesta 6.

• Kirjoita nimi numeronäppäimistöltä.

Nimen pituus on enintään 15 merkkiä.
Numeroihin 2 .... 9 on merkitty kirjaimet. Jos painat nappia kerran, valitset ensimmäisen kirjaimen, jos kaksi kertaa, toisen, jne., numeroissa 7 ja 9 on kaikkiaan 4 kirjainta.

- Jos kirjoitat peräkkäin kaksi kirjainta jotka ovat samassa näppäimessä, siirrä kohdistin nuoli oikeaan-näppäimellä askeleen oikeaan. (Esim: Haluat kirjoittaa "ED": paina näppäintä 3 kaksi kertaa niin valitaan "E". Siirrä kohdistin nuoli oikeaan-näppäimellä seuraavaan vapaaseen paikkaan. paina näppäintä 3 kerran niin valitaan "D".)

- Jos kirjoitit väärän merkin ja haluat korjata sen, siirrä kohdistin nuoli oikeaan- ja vasempaan-näppäimillä väärän merkin päälle ja paina CLEAR. Kaikki merkit kohdistimen päällä ja oikealla puolella poistetaan. Kirjoita oikea merkki. Voit myös siirtää kohdistinta vasempaan ja kirjoittaa väärän merkin päälle.

Erikoismerkit ja symbolit saat näppäimillä *, # tai 0. Erikoismerkin saat näppäilemällä *, # tai 0 ja siirrä kohdistin nuoli oikeaan- ja vasempaan-näppäimillä oikean merkin alle. Valitse merkki painamalla OK. Merkki ilmestyy näyttöön. Erikoismerkit ja symbolit saat lisättyä vain tekstiin, ei numeroihin.

1. Paina OK.

2. Tee jompikumpi:

• Jos et muuta faksin/skannauksen tarkkuuden oletusarvoa, jatka vaiheesta 14.

• Jos talletat faksin/skannauksen tarkkuuden yhdessä numeron kanssa, jatka seuraavassa taulukossa annetusta vaiheesta:

Vaiheessa 2 valittu numerotyyppi Jatka vaiheesta
    Fax/Puh VAIHE 8
    IFAX VAIHE 9
    Läh. väri PDF VAIHE 10
    Läh. väri JPG
    Läh. väri XPS
    Läh. harmaa PDF VAIHE 11
    Läh. harmaa JPG
    Läh. harmaa XPS
    Läh. M/V PDF VAIHE 12
    Läh. M/V TIFF
Jos teet sarjalähetyksen ja olet tallettanut numeron tai sähköpostiosoitteen kanssa skannausprofiilin, ensimmäiseksi valitun pika-, lyhyt- tai ryhmänumeron profiilia käytetään koko lähetyksessä.

1. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Normaali, Hieno, E.hieno tai Valokuva (STD, FINE, S. FINE tai PHOTO). Paina OK ja jatka vaiheesta 15

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Normaali, Hieno tai Valokuva (STD, FINE tai PHOTO). Paina OK ja jatka vaiheesta 15

3. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä 100 dpi, 200 dpi, 300 dpi tai 600 dpi. Paina OK.

• Jos valitsit Läh. väri PDF, jatka vaiheesta 13

• Jos valitsit Läh. väri JPG tai Läh. väri XPS, jatka vaiheesta 15

4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä 100 dpi, 200 dpi tai 300 dpi. Paina OK.

• Jos valitsit Läh. harmaa PDF, jatka vaiheesta 13

• Jos valitsit Läh. harmaa JPG tai Läh. harmaa XPS, jatka vaiheesta 15

5. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä 200 x 100 dpi tai 200 dpi. Paina OK.

• Jos valitsit Läh. M/V PDF, jatka vaiheesta 13

• Jos valitsit Läh. M/V TIFF tai Läh. harmaa XPS, jatka vaiheesta 15

6. Valitse tietokoneeseen lähetettävän PDF-tiedoston tyyppi: PDF tai SPDF (Secure PDF).

7. Paina OK.

8. Tee jompikumpi:

• Jos talletat enemmän numeroita, jatka toistamalla vaiheet 1 ..... 14.

• Jos et talleta enempää numeroita, paina STOP/EXIT.

9. Tulosta Numeromuistiraportti ja tarkista siitä että numerot on talletettu oikein.

Tulosta Numeromuistiraportti

Tulosta Numeromuistiraportti ja tarkista että numerot on talletettu oikein:

1. Paina MENU.

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Tulosta rap. (Print Report). Paina OK.

3. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Puh.luet.lista (Tel Index List). Paina OK.

4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Numeerinen tai Aakkosellinen (Numerical tai Alphabetical). Paina OK.

5. Paina Start.

Brother tulostaa Numeromuistiraportin.

6. Paina STOP/EXIT.

image

VAIHE 2: PIKAVALINTANUMEROIDEN KÄYTTÖ

Muistiin talletettua Pikavalintanumeroa käytetään painamalla vastaavaa Pikavalintanäppäintä.

Pikavalintanäppäimet numero 5 ... 8 saadaan käyttöön painamalla ensin näppäin SHIFT alas, pitämällä alhaalla ja sitten painamalla oikeaa Pikavalintanäppäintä.

VAIHE B: LYHYTVALINTANUMEROIDEN TALLETUS

Brotherin muistiin mahtuu jopa 200 lyhytvalintanumeroa. Jokaisen numeron kanssa voit tallettaa nimen.

VAIHE 3: LYHYTVALINTANUMEROIDEN TALLETUS OHJAUSPANEELISTA

• Paina nuoli ylöspäin-näppäintä (Osoitteisto)image.
  •

• Valitse muistipaikka minne numero talletetaan numeronäppäimistöltä kolmella numerolla (001 - 200). Jos muistipaikka on vapaa, näyttöön tulee Rekisteröi nyt? ("Register Now?"). Valitse Kyllä painamalla 1.
  •

• Valitse nuoli ylös tai alas-näppäimillä talletettavan numeron tyyppi. Paina OK.

Valinnat ovat seuraavat:

• Fax/Puh
    • IFAX
    • Läh. väri PDF
    • Läh. väri JPG
    • Läh. väri XPS
    • Läh. harmaa PDF
    • Läh. harmaa JPG
    • Läh. harmaa XPS
    • Läh. M/V PDF
    • Läh. M/V TIFF

• Tee jompikumpi:

• Jos valitsit Fax/Puh vaiheessa 3, kirjoita fax- tai puhelinnumero numeronäppäimistöltä.

Numeron suurin pituus on 20.

Saat numeroon tauon painamalla REDIAL/PAUSE-näppäintä. Tauon pituus on 3,5 sekuntia.

Saat numeroon useamman tauon painamalla REDIAL/PAUSE-näppäintä useampia kertoja.

• Jos valitsit numeron tyyppiä E-mail tai IFAX vaiheessa 3, anna sähköpostiosoite numeronäppäimistöltä.

Sähköpostiosoitteen pituus on enintään 60 merkkiä.
    • Jos valitsit vaihtoehdon sähköposti (Läh.) vaiheessa 3 ja talletit sähköpostiosoitteen, voit käyttää sähköpostiosoitetta vain kun Brother on skannaustilassa.

• Jos valitsit vaihtoehdon IFAX vaiheessa 3 ja talletit sähköpostiosoitteen, voit käyttää sähköpostiosoitetta vain kun Brother on faxtilassa.

1. Paina OK.

2. Tee jompikumpi:

• Talleta pelkkä numero tai sähköpostiosoite ilman nimeä jatkamalla vaiheesta 7.

• Kirjoita nimi numeronäppäimistöltä.

Nimen pituus on enintään 15 merkkiä.
    Numeroihin 2 .... 9 on merkitty kirjaimet. Jos painat nappia kerran, valitset ensimmäisen kirjaimen, jos kaksi kertaa, toisen, jne., numeroissa 7 ja 9 on kaikkiaan 4 kirjainta.

- Jos kirjoitat peräkkäin kaksi kirjainta jotka ovat samassa näppäimessä, siirrä kohdistin nuoli oikeaan-näppäimellä askeleen oikeaan. (Esim: Haluat kirjoittaa "ED": paina näppäintä 3 kaksi kertaa niin valitaan "E". Siirrä kohdistin nuoli oikeaan-näppäimellä seuraavaan vapaaseen paikkaan. paina näppäintä 3 kerran niin valitaan "D".)

- Jos kirjoitit väärän merkin ja haluat korjata sen, siirrä kohdistin nuoli oikeaan- ja vasempaan-näppäimillä väärän merkin päälle ja paina CLEAR. Kaikki merkit kohdistimen päällä ja oikealla puolella poistetaan. Kirjoita oikea merkki. Voit myös siirtää kohdistinta vasempaan ja kirjoittaa väärän merkin päälle.

Erikoismerkit ja symbolit saat näppäimillä *, # tai 0. Erikoismerkin saat näppäilemällä *, # tai 0 ja siirrä kohdistin nuoli oikeaan- ja vasempaan-näppäimillä oikean merkin alle. Valitse merkki painamalla OK. Merkki ilmestyy näyttöön. Erikoismerkit ja symbolit saat lisättyä vain tekstiin, ei numeroihin.

1. Paina OK.

2. Tee jompikumpi:

• Jos et muuta faksin/skannauksen tarkkuuden oletusarvoa, jatka vaiheesta 15.

• Jos talletat faksin/skannauksen tarkkuuden yhdessä numeron kanssa, jatka seuraavassa taulukossa annetusta vaiheesta:

Vaiheessa 3 valittu numerotyyppi Jatka vaiheesta
      Fax/Puh VAIHE 9
      IFAX VAIHE 10
      Läh. väri PDF VAIHE 11
      Läh. väri JPG
      Läh. väri XPS
      Läh. harmaa PDF VAIHE 12
      Läh. harmaa JPG
      Läh. harmaa XPS
      Läh. M/V PDF VAIHE 13
      Läh. M/V TIFF
    Jos teet sarjalähetyksen ja olet tallettanut numeron tai sähköpostiosoitteen kanssa skannausprofiilin, ensimmäiseksi valitun pika-, lyhyt- tai ryhmänumeron profiilia käytetään koko lähetyksessä.

1. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Normaali, Hieno, E.hieno tai Valokuva (STD, FINE, S. FINE tai PHOTO). Paina OK ja jatka vaiheesta 16

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Normaali, Hieno tai Valokuva (STD, FINE tai PHOTO). Paina OK ja jatka vaiheesta 16

3. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä 100 dpi, 200 dpi, 300 dpi tai 600 dpi. Paina OK.

• Jos valitsit Läh. väri PDF, jatka vaiheesta 14

• Jos valitsit Läh. väri JPG tai Läh. väri XPS, jatka vaiheesta 16
    4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä 100 dpi, 200 dpi tai 300 dpi. Paina OK.

• Jos valitsit Läh. harmaa PDF, jatka vaiheesta 14

• Jos valitsit Läh. harmaa JPG tai Läh. harmaa XPS,  jatka vaiheesta 16

5. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä 200 x 100 dpi tai 200 dpi. Paina OK.

• Jos valitsit Läh. M/V PDF, jatka vaiheesta 14

• Jos valitsit Läh. M/V TIFF tai Läh. harmaa XPS, jatka vaiheesta 16

6. Valitse tietokoneeseen lähetettävän PDF-tiedoston tyyppi: PDF tai SPDF (Secure PDF).

7. Paina OK.

8. Tee jompikumpi:

• Jos talletat enemmän numeroita, jatka toistamalla vaiheet 1 .... 15.

• Jos et talleta enempää numeroita, paina STOP/EXIT.

9. Tulosta Numeromuistiraportti ja tarkista siitä että numerot on talletettu oikein.

Tulosta Numeromuistiraportti

Tulosta Numeromuistiraportti ja tarkista että numerot on talletettu oikein:

1. Paina MENU.

2. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Tulosta rap. (Print Report). Paina OK.

3. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Puh.luet.lista (Tel Index List). Paina OK.

4. Valitse nuoli ylös ja alas-näppäimillä Numeerinen tai Aakkosellinen (Numerical tai Alphabetical). Paina OK.

5. Paina Start.

Brother tulostaa Numeromuistiraportin.

6. Paina STOP/EXIT.

image

VAIHE 4: LYHYTVALINTANUMEROIDEN KÄYTTÖ

Muistiin talletettua Lyhytvalintanumeroa käytetään antamalla numeron muistipaikka kolmella numerolla:

1. Paina nuoli ylöspäin-näppäintä (Osoitteisto)image.

2. Anna halutun numeron muistipaikka kolmella numerolla.

3. Paina ohjauspaneelin nappia Start niin numero valitaan.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-7460DN, MFC-7860DW