MFC-7860DW

Mistä näen miten paljon rumpuyksikön käyttöiästä on jäljellä?

Rumpuyksikön jäljellä olevan käyttöiän näet laitteen näytöltä seuraavasti.

1. Paina MENU ja valitse Laitetiedot (Machine Info.) => Rumpua jälj. (Drum Life).

2. Paina OK.

• Brotherin näytöltä näet montako prosenttia rumpuyksikön käyttöiästä on jäljellä.

3. Paina STOP/EXIT.

Rumpuyksikön käyttöiän osoitus on tarkka vain jos olet nollannut rumpulaskurin samalla kun vaihdoit uuden rumpuyksikön.

Jos nollaat rumpulaskurin samalla kun vaihdat tulostimeen käytetyn rumpuyksikön, rumpuyksikön käyttöiän osoitus ei ole tarkka.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7030, DCP-7040, DCP-7045N, DCP-7055, DCP-7055W, DCP-7057, DCP-7060D, DCP-7065DN, DCP-7070DW, MFC-7320, MFC-7360N, MFC-7440N, MFC-7460DN, MFC-7840W, MFC-7860DW