MFC-7840W

Miten muutetaan lähetettävää faksia vaaleammaksi tai tummemmaksi? (Kontrastinsäätö)

Useimmiten Brotherin automaattinen kontrastiasetus (joka on myös oletusarvo) tuottaa parhaan tuloksen. Asetuksella määritellään oikea kontrastiarvo automaattisesti.

Jos lähetettävä sivu on hyvin vaalea tai tumma, voit muuttaa kontrastia käsin.

Brotherin kontrastiasetusta muutetaan seuraavasti:

1. Paina FAX-näppäintä niin että sen valo syttyy.

2. Tee jompikumpi:

• Aseta lähetettävät dokumentit kuvapuoli ylöspäin dokumentinsyöttölaitteeseen niin että yläreuna menee ensin sisään.
    • Aseta lähetettävä sivu kuvapuoli alaspäin valotustasolle.

3. Paina MENU ja valitse Fax => Lähetysasetukset (Setup Send) => Kontrasti (Contrast).

4. Valitse nuoli ylös- tai alas-näppäimillä Auto, Vaalea tai Tumma.

• Valitsemalla Tumma tulee lähetetystä kuvasta vaaleampi.

• Valitsemalla Vaalea tulee lähetetystä kuvasta tummempi.

5. Paina OK.

Vaikka valitset Vaalea tai Tumma, Brother lähettää faksin asetuksella Auto jos valitsit tarkkuudeksi Valokuva.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-7320, MFC-7360N, MFC-7440N, MFC-7460DN, MFC-7840W, MFC-7860DW, MFC-8510DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT