MFC-7840W

Miten siirretään faxviestit laitteen muistista tietokoneeseen kun laite ei pysty tulostamaan?

Faxviestit voidaan siirtää laitteen muistista tietokoneeseen mutta vain silloin jos Brotherin näytössä on jokin seuraavista virheilmoituksista:

• Ei voi alustaa XX
  • Ei voi tulostaa XX
  • Ei voi skannata XX
  • Kiin.yks.virhe

1. Jos painat ohjauspaneelin näppäintä Menu ja valitset Huolto (Service) => Tiedonsiirto (Data Transfer) => Faksinsiirto (Fax Transfer) näet onko muistissa faxviestejä. Paina sitten Stop/Exit.

2. Tarkista että tietokoneeseen on asennettu täydellinen MFL-Pro Suite ja aseta tietokone vastaanottamaan fakseja.

3. Tarkista että faksivastaanotto tietokoneeseen on toiminnassa Brotherissa. Asetusta muutettaessa Brotherin näyttöön tulee kysymys haluatko siirtää faksit tietokoneeseen.

4. Jos haluat siirtää kaikki faxviestit tietokoneeseen, paina 1. Tulee kysymys haluatko varmuuskopion.
    Jos et halua, paina 2.

5. Paina Stop/Exit.

• Jos valitsit Varm.kopio Kyllä (Backup Print:On), silloin viestit tulostetaan myös Brotherilla jolloin sinulla on paperikopio sen varalta että verkkovirta katkeaa ennen kuin viestiä ehditään lähettää edelleen tai vastaanottavassa laitteessa on jokin ongelma.
  • Jos tarvitset lisätietoja faksivastaanotto tietokoneeseen - toiminnosta katso Ohjelmiston käyttöoppaan lukua PC-Fax Ohjelmisto. Ohjelmiston käyttöoppaan löydät pdf-muodossa Brotherin mukana toimitetulta CD-ROMilta tai nettisivultamme osiosta Käyttöohjeet.
  • Jos Brotherin näytössä oli virheilmoitus, sammuta laite kun kaikki viestit on siirretty tietokoneeseen. Odota sitten useampi minuutti ennen kuin käynnistät laitteen uudelleen.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-7320, MFC-7360N, MFC-7440N, MFC-7460DN, MFC-7840W, MFC-7860DW, MFC-8370DN, MFC-8510DN, MFC-8880DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9120CN, MFC-9320CW