MFC-7840W

Mitä MFL-Pro Suite-ohjelmisto tekee?

MFL-Pro Suite on ohjelmisto joka auttaa sinua saamaan suurimman hyödyn irti Brother-laitteestasi. Ohjelma toimitetaan laitteen mukana CD-ROMilla ja se asennetaan asennusohjelman avulla.

MFL-Pro Suite sisältää seuraavat sovellukset:

Windows-käyttäjille:

• Tulostinohjain
  • Skanneriohjain
  • PC-FAX-ohjelma
  • Brother Control Center
  • Etäasetusohjelma
  • ScanSoft™ PaperPort™ 11SE ja OCR by NUANCE™ (ei Kiinassa)
    - Dokumentinhallintaohjelmisto jolla voit katsella skannattuja dokumenttejasi ja sen tekstintunnistustoiminnolla voit muuttaa skannatun kuvan muokattavaksi tekstiksi.

• Presto!® PageManager® (vain Kiinassa)
    - Dokumentinhallintaohjelmisto jolla voit katsella skannattuja dokumenttejasi ja sen tekstintunnistustoiminnolla voit muuttaa skannatun kuvan muokattavaksi tekstiksi.

• True Type-fontit

Macintosh-käyttäjille:

• Tulostinohjain
  • Skanneriohjain
  • PC-FAX-ohjelma
  • Brother Control Center (vain Mac OS X 10.2.4 ja uudemmat)
  • Presto!® PageManager® (ei Kiinassa)
    - Dokumentinhallintaohjelmisto jolla voit katsella skannattuja dokumenttejasi ja sen tekstintunnistustoiminnolla voit muuttaa skannatun kuvan muokattavaksi tekstiksi.

• Etäasetusohjelma (vain Mac OS X 10.2.4 ja uudemmat)

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-465CN, MFC-7320, MFC-7440N, MFC-7840W, MFC-885CW, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9840CDW