MFC-7820N

Käytössä on Windows XP. Latasin nettisivultanne pelkän tulostinohjaimen ("Tulostin- ja skanneriohjain paikalliselle tulostimelle, Microsoft WHQL-sertifioitu") rinnakkaisliitännälle. Miten se asennetaan?

Poista laitteen mukana toimitettu CD-ROM asemasta ennen asennusta.

1. Lataa ohjain Brother Solutions Centeristä. Huomaa että se on englanninkielinen joten sitä ei löydy jos valitset kielivalinnan Suomi. Ladattu tiedosto on itsensäpurkava pakattu tiedosto, joten sen pakkaus on ensin purettava. Luo kovalevyllesi kansio ja kopioi tiedosto tähän kansioon.
  2. Kaksoisnapsauta tiedoston nimeä ja ohjaintiedostot ilmestyvät uuteen kansioon.
  3. Kytke Brother Windows XP-tietokoneeseen jolloin käynnistyy Lisää uusi laite ("New Hardware Wizard")-toiminto automaattisesti. Jos toiminto ei käynnisty, käynnistä Windows XP uudestaan ja "New Hardware Wizard" käynnistyy.

Toimi seuraavasti (mallinimi on vain esimerkkinä.)

1. Valitse Asenna määritellystä sijainnista ("Install from a list of specific location (Advanced)") ja sitten Seuraava ("Next").

2. Aseta ruutuun "Include this location in the search:" ruksi ja valitse Selaa (Browse) ja anna sen kansion nimi minne purit lataamasi tiedoston pakkauksen. Tarkista että CD-ROM-asemassa ei ole levyä ennenkuin painat "Next".
    Kun kansiopolku on oikein, valitse Seuraava ("Next").

3. Asennus suoritetaan automaattisesti. Odota kunnes asennus on valmis.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7010, DCP-7010L, DCP-8020, DCP-8025D, MFC-580, MFC-590, MFC-7420, MFC-7820N, MFC-8420, MFC-8820D, MFC-890, MFC-9070, MFC-9180, MFC-9420CN, MFC-9660, MFC-9760, MFC-9880