MFC-7460DN

Skannaa dokumentti ja lähetä se faksina tietokoneesta ControlCenter4- ja Brother PC-FAX-ohjelman avulla (Windows) (sisältää opetusvideon)

Voit skannata sivun tai asiakirjan kuvaksi ja lähettää sen automaattisesti faksina tietokoneelta Brotherin PC-FAX-ohjelmalla. Valitse ensin kumpaa ControlCenter4 käyttöliittymää aiot käyttää lähettämisessä.

PC-FAX-ohjelmistolla voidaan lähettää ja vastaanottaa ainoastaan mustavalkoisia faksiasiakirjoja. Jos lähetät värillisen sivun, se muutetaan lähetysvaiheessa mustavalkoiseksi.

HUOM: Ohjeen kuvissa näkyy yksi tämän sarjan laitteista joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

Home Mode

1. Aseta asiakirja.
  2. Opetusvideo käynnistyy napsauttamalla allaolevaa kuvaa.

Click on the image to play the video instructions.
    *Video tulee YouTubesta. (Avautuu uuteen ikkunaan)

1. Valitse PC FAX-välilehti.
    2. Valitse Lähetä skannattu kuva (Send Scanned Image).
    3. Valitse dokumentin tyyppi ja skannauskoko (Document Type ja Scan Size).
    4. Valitse Scan.
    5. Skannattu kuva näkyy kuvankatselussa. Varmista skannattava kuva ja muokkaa sitä (tarvittaessa) kuvankatseluikkunassa.
    6. Valitse Send.
    7. PCFAX-lähetysvalintaikkuna tulee näyttöön.
    8. Anna faxnumero näytön näppäimistöllä tai tietokoneen näppäimistöllä. Jos teet virheen, voit poistaa antamasi numerot napsauttamalla Clear.
    9. Lähetä faksi napsauttamalla Start.

Advanced Mode

1. Aseta asiakirja.
  2. Opetusvideo käynnistyy napsauttamalla allaolevaa kuvaa.

Click on the image to play the video instructions.
    *Video tulee YouTubesta. (Avautuu uuteen ikkunaan)

1. Valitse PC FAX-välilehti.
    2. Skannausasetuksia muutetaan tarvittaessa napsauttamalla Lähetä skannattu kuva (Send Scanned Image) oikealla hiirennäppäimellä ja sitten valitaan Button settings. Määritä skannausasetukset ja valitse OK.
    3. Valitse Lähetä skannattu kuva (Send Scanned Image).
    4. PCFAX-lähetysvalintaikkuna tulee näyttöön.
    5. Anna faxnumero näytön näppäimistöllä tai tietokoneen näppäimistöllä. Jos teet virheen, voit poistaa antamasi numerot napsauttamalla Clear.
    6. Lähetä faksi napsauttamalla Start.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW, MFC-9460CDN, MFC-9970CDW, MFC-J430W, MFC-J470DW, MFC-J5910DW, MFC-J625DW, MFC-J650DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW