MFC-7460DN

Käyristynyt paperi (sisältää opetusvideon)

Print Quality Problem - Curled

Tulostuspaperin käyristymiseen voivat auttaa seuraavat ohjeet:

HUOM: Videot ja kuvat esittävät tiettyä saman sarjan mallia joka voi olla erinäköinen kuin sinun Brotherisi.

• Valitse tulostinohjaimesta kohta Vähennä paperin käyristymistä (Reduce Paper Curl).

> Windows -käyttäjät: Opetusvideo käynnistyy napsauttamalla allaolevaa kuvaa.

Click on the image to play the video instructions.
    * Video tulee YouTubesta. (Avautuu uuteen ikkunaan.)

1. Valitse sovellusohjelmassa Tiedosto - Tulosta (File => Print).
    2. Tarkista että oikea tulostin on valittuna, napsauta Ominaisuudet (Properties).
    3. Valitse välilehti Lisäasetukset (Advanced) ja sitten Muut tulostusasetukset (Other Print Options...).
    4. Kohdasta Kirjoittimen toiminto (Printer Function) valitse Paranna tulostuslaatua (Improve Print Output), valitse Vähennä paperin käyristymistä (Reduce Paper Curl).
    5. Valitse OK niin Muut tulostusasetukset suljetaan.
    6. Valitse OK niin Tulostusasetukset suljetaan.
    7. Valitse OK. Tulostus alkaa.

> Macintosh-käyttäjät: Opetusvideo käynnistyy osoittamalla allaolevaa kuvaa.

Click on the image to play the video instructions.
    * Video tulee YouTubesta. (Avautuu uuteen ikkunaan)

1. Valitse sovellusohjelmassa Tiedosto - Tulosta (File => Print), avautuu ikkuna Print.
    2. Valitse valikosta Tulostusasetukset (Print Settings) *1
    3. Valitse Lisäasetukset (Advanced) ja sittenParanna tulostuslaatua (Improve Print Output...).
    4. Valitse Vähennä paperin käyristymistä (Reduce Paper Curl).
    5. Osoita Print. Tulostus alkaa.

*1: Jos valinta ei ole näkyvissä, voit saada sen esiin seuraavasti.
    Mac OS X 10.5/ 10.6-käyttäjät: Osoita tulostimen nimen vieressä olevaa neliötä jossa on alaspäin osoittava kolmio.
    Mac OS X 10.7 ja uudempien käyttäjät: Osoita Show Details.
  • Käännä paperinippu ylösalaisin paperikasetissa ja tulosta uudestaan. (Ei pidä tehdä näin valmiiksipainetulla kirjelomakkeella.) Jos ongelma ei poistu, käännä laitteen takana olevat kaksi vihreää vipua (Anti-Curl Levers) alas kuvan mukaisesti.

Click on the image to play the video instructions.
    * Video tulee YouTubesta. (Avautuu uuteen ikkunaan.)

1. Avaa takakansi.
    2. Takakannen takana on kaksi harmaata vipua, toinen oikealla ja toinen vasemmalla puolella.
    3. Nosta vipuja ja siirrä niitä sivulle.
    4. Sulje takakansi.

• Nosta ulostulotason tuki yläasentoon.

Click on the image to play the video instructions.
    * Video tulee YouTubesta. (Avautuu uuteen ikkunaan.)

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7055, DCP-7055W, DCP-7057, DCP-7060D, DCP-7065DN, DCP-7070DW, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW