MFC-7460DN

Tukos sisällä

Noudata alla olevia ohjeita ongelman selvittämiseksi:

HUOM!: Alla olevat kuvat esittävät yhtä sarjan laitetta ja ne voivat poiketa omasta Brother-laitteestasi.

1. Avaa etukansi.
    front cover
  2. Jätä laite päälle kytkettynä käyttämättä 10 minuutiksi, jotta se jäähtyisi.

Kun olet juuri käyttänyt tulostinta, jotkut sen sisällä olevista osista voivat olla hyvin kuumia. Kun avaat laitteen etukannen tai takakannen (ulostuloalusta laitteen takana), ÄLÄ kosketa kuvassa varjostettuna esitettyjä kohtia palovammojen välttämiseksi.

Do Not Touch

3. Poista hitaasti rumpu- ja värikasettiyksikkö. Juuttunut paperi saattaa tulla ulos rumpu- ja värikasettiyksikön mukana tai se saattaa vapauttaa paperin niin, että voit vetää sen ulos laitteen sisältä.

Take out the drum unit

• Suosittelemme, että asetat rumpu- ja värikasettiyksikön puhtaalle, tasaiselle pinnalle, jossa on kertakäyttöpaperia sen alla siltä varalta, että siitä varisisi väriainetta.
    • Välttääksesi tulostuslaadun heikkenemistä, ÄLÄ kosketa kuvassa varjostettuna esitettyjä osia.
      DO NOT TOUCH

4. Paina alas vihreää lukkovipua ja poista väriainekasetti rumpuyksiköstä. Poista juuttunut paperi, jos sellainen on rumpuyksikön sisällä.

Take  the toner out

• Käsittele värikasettia varovasti. Jos värijauhetta joutuu käsille tai vaatteille, pyyhi tai pese se pois kylmällä vedellä välittömästi.
    • Välttääksesi tulostuslaadun heikkenemistä, ÄLÄ kosketa kuvassa varjostettuna esitettyjä osia.
      DO NOT touch

5. Aseta uusi värikasetti kunnolla rumpuyksikköön, kunnes kuuluu naksahdus. Jos asensit sen oikein, vihreä lukitusvipu nousee automaattisesti.

Put the toner back

6. Tee jokin seuraavista:

• Jos onnistuit poistamaan rumpu- ja värikasettiyksikön sekä juuttuneen paperin, siirry kohtaan 12.
    • Jos et onnistu poistamaan rumpu- ja värikasettiyksikköä helpolla, älä käytä ylimääräistä voimaa, vaan siirry kohtaan 7.

7. Nosta skannerin kansi.

Scanner Cover

8. Vedä  molempia käsiä käyttäen juuttunut paperi ylös ja ulos luovutusalustan aukosta.

jammed paper

9. Sulje skannerin kansi.

10. Tee jokin seuraavista:

• Jos onnistuit poistamaan juuttuneen paperin vaiheessa 7, siirry vaiheeseen 13.
    • Jos et onnistunut poistamaan juuttuneen paperin ulostuloraosta, kuten vaiheessa 7 neuvotaan, poista koko paperikasetti laitteesta.

paper tray

11. Vedä juuttunut paperi ulos luovutusalustan raosta.

Jammed paper

12. Aseta paperikasetti takaisin laitteeseen.

13. Aseta rumpu- ja värikasettiyksikkö takaisin laitteeseen.

14. Sulje laitteen etukansi. Jos laite ei aloita tulostamista automaattisesti, paina Start.

Jos sammutat laitteen, kun nestekidenäytössä lukee Tukos sisällä, laite tulostaa tietokoneesta sotkua.

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-7055, DCP-7055W, DCP-7057, DCP-7060D, DCP-7065DN, DCP-7070DW, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW