MFC-7440N

Kuinka skannataan dokumentti ScanSoft™ PaperPort™ 11SE-ohjelmaan?

Skannaus ScanSoft™ PaperPort™ 11SE-ohjelmaa käyttäen suoritetaan seuraavasti:
  1. Aseta dokumentti valotustasolle tai ADS:aan (Automaattinen dokumentin syöttölaite) (vain mallit joissa on ADS).

2. Avaa ScanSoft™ PaperPort™ 11SE-ohjelma joka asennettiin samalla kun MFL-Pro Suite asennettiin tietokoneeseen.

3. Valitse File ja sitten Scan or Get Photo. Voit myös napsauttaa Scan or Get Photo. Näytön vasemmalle puolelle avautuu Scan or Get Photo -ikkuna.

4. Napsauta Select.

5. Saat luettelon käytettävissä olevista skannereista (Available Scanners). Valitse TW-Brother MFC-XXXX (Brother MFC-XXXX) tai TW-Brother MFC-XXXX LAN (Brother MFC-XXXX LAN).
    * DCP-mallien käyttäjät: Ohjeessa "MFC" tarkoittaa sekä "MFC"- että "DCP"-malleja.
    * Tässä XXXX vastaa mallinumeroa.

6. Ikkunassa Scan or Get Photo on valintaruutu Display scanner dialog box jonka tulee olla valittuna.

7. Napsauta Scan.
    Avautuu Scanner Setup-ikkuna.

8. Voit  muuttaa seuraavia asetuksia:

(1) Scan(kuvatyyppi: valokuva, nettikuva tai teksti)
    (2) Resolution (erotuskyky)
    (3) Scan Type (värien määrä/mv)
    (4) Brightness (kirkkaus)
    (5) Contrast (kontrasti)
    (6) Document Size (sivukoko)

9. Napsauta Start.
    Kun skannaus on suoritettu, napsauta Cancel niin pääset takaisin PaperPort™ 11SE -ikkunaan.

Kun valitset dokumentin koon, voit muuttaa skannausalueen kokoa ottamalla alueesta kiinni vasemmalla hiirennäppäimellä ja raahaamalla. Tämä on tarpeen kun haluat skannata vain osan sivualueesta.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

DCP-145C, DCP-165C, DCP-195C, DCP-375CW, DCP-385C, DCP-585CW, DCP-6690CW, DCP-7030, DCP-7040, DCP-7045N, DCP-9010CN, DCP-9040CN, DCP-9042CDN, DCP-9045CDN, DCP-J715W, MFC-250C, MFC-290C, MFC-295CN, MFC-490CW, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-7320, MFC-7440N, MFC-7840W, MFC-9120CN, MFC-9320CW, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9840CDW, MFC-990CW, MFC-J410, MFC-J615W