MFC-7440N

Miten muutetaan aikaa jonka laite odottaa ennenkuin se siirtyy säästötilaan?

Tulostin siirtyy säästötilaan kohta tulostustyön päättymisen jälkeen energiankulutuksen pienentämiseksi. Voit muuttaa aikaa jonka tulostin odottaa ennenkuin se siirtyy säästötilaan, oletusarvo on 5 minuuttia. Kun laite vastaanottaa tulostettavaa tietoa laite poistuu säästötilasta.

Säästötilassa laitteen näytössä lukee Lepotilassa. Säästötilassa kiinnitysyksikkö sammutetaan joten uuden tulostustyön saapuessa työ otetaan vastaan mutta tulostus alkaa vasta kun kiinnitysyksikkö on lämmennyt käyttökuntoon.

Näin muutat aikaa jonka tulostin odottaa ennenkuin se siirtyy säästötilaan:

1. Paina Menu ja valitse Yleiset aset. => Ekologinen => Lepoonmenoaika (General Setup => Ecology => Sleep Time).

2. Tee jompikumpi:

• Valitse haluttu odotusaika numeronäppäimistöltä.

Voit antaa ajan välillä 00 - - 99 minuuttia.

• Ota säästötila pois käytöstä seuraavasti:

1. Paina yhtäaikaa ohjauspaneelin näppäimiä START ja OPTIONS.
        Näyttöön tulee teksti Lepoonmenoaika: On.

2. Painamalla nuoli ylös tai alas-näppäimiä valitse Ei.

3. Jatka vaiheesta 3.

3. Paina OK-näppäintä.

4. Paina STOP/EXIT-näppäintä.

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-7320, MFC-7440N, MFC-7840W