MFC-7360N

Laitteessa on mekaaninen vika, miten tarkistan onko muistissa faxviestejä?

Voit tarkistaa onko muistissa faxviestejä ja siirtää ne tarvittaessa toiseen laitteeseen silloin kun näytössä on jokin seuraavista viesteistä:

• Alust. ei onn. XX
  • Tul.ei.onn. XX
  • Skan.ei.onn. XX
  • Kiinn.yks.virhe

1. Paina ohjauspaneelin näppäintä Menu ja valitse Huolto -> Tiedonsiirto -> Faksinsiirto (Service => Data Transfer => Fax Transfer).
  2. Jos näyttöön tulee Ei fakseja (No Data), muistissa ei ole faxviestejä.
    Jos näyttöön tulee Anna faxno. (Enter Fax No.) muistissa on faxviestejä.

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

MFC-7320, MFC-7360N, MFC-7440N, MFC-7460DN, MFC-7840W, MFC-7860DW, MFC-8370DN, MFC-8510DN, MFC-8880DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9120CN, MFC-9320CW