MFC-620CN

Kuinka poistetaan näytöltä ilmoitus "Odottaa uudelleenvalintaa"?

Faksia lähetettäessä laite ensin skannaa lähetettävän dokumentin muistiin. Kun linja on vapaa, laite valitsee numeron ja aloittaa lähettämisen. Jos vastaanottaja onkin varattu, silloin näyttöön tulee teksti "Odottaa uudelleenvalintaa" 4 sekunnin ajaksi ja sitten näyttöön tulee taas päivämäärä.

Numerovalintaa yritetään korkeintaan kolme kertaa 5 minuutin välein. Jos vastaanottaja on koko ajan varattu, silloin näyttöön tulee "Ei vastaa/Varattu" ja tulostetaan raportti jonka jälkeen lähetystä ei enää yritetä.

Jos näytössä on jatkuvasti "Odottaa uudelleenvalintaa", toimi seuraavasti:

1. Tarkista että faxnumero on oikea ja yritä uudestaan.

2. (Eri maissa, kuten USA:ssa, kytkentä voi olla erilainen)
    Tarkista että puhelinjohto on liitetty Brotherissa liittimeen jossa lukee LINE ja se menee suoraan seinäpistorasiaan. Tarkista että johto on hyvin kiinni molemmissa päissä.

3. Tarkista kuuleeko Brother valintaäänen. Lisätietoja UKKsta "Kuinka tarkistan havaitseeko Brother valintaäänen?". Jos et kuule valintaääntä, toimi ohjeen mukaan.

Automaattinen uudelleenvalinta ei toimi jos käytät suoraa lähetystä valotustasolta. Jos haluat yrittää uudelleen, paina ensin Redial/Pause ja sitten Black (Mono) Start tai Color (Colour) Start.

Aiheeseen liittyvät kysymykset

Jos kysymykseesi ei vastattu, oletko tarkistanut muut usein kysytyt kysymykset?

Oletko tarkistanut käyttöohjeet?

Jos tarvitset lisäapua, ota yhteys Brotherin asiakaspalveluun:

Aiheeseen liittyvät mallit

FAX-1840C, MFC-210C, MFC-215C, MFC-240C, MFC-250C, MFC-260C, MFC-290C, MFC-3240C, MFC-3340CN, MFC-3360C, MFC-410CN, MFC-425CN, MFC-440CN, MFC-465CN, MFC-490CW, MFC-5440CN, MFC-5840CN, MFC-5860CN, MFC-5890CN, MFC-5895CW, MFC-620CN, MFC-6490CW, MFC-6890CDW, MFC-820CW, MFC-845CW, MFC-885CW, MFC-9120CN, MFC-9320CW, MFC-9420CN, MFC-9440CN, MFC-9450CDN, MFC-9460CDN, MFC-9840CDW, MFC-990CW, MFC-9970CDW, MFC-J410, MFC-J430W, MFC-J5910DW, MFC-J615W, MFC-J625DW, MFC-J6510DW, MFC-J6710DW, MFC-J6910DW